Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ελλήσποντος στους οκτώ του κυπέλλου

Με κύριο χαρακτηριστικό την βροχή και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε ο αγώνας στην Ν Λάμψακο, αλλά δυνατά μπήκε  και ο Ελλήσποντος που προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Αυλίδα χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 5' με τον Στρατή που βρέθηκε τετ-ατέ απέναντι από τον γκολκίπερ της Αυλίδας αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει. 
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 11' όταν δυνατό σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Σαλεμής σε κόρνερ.
Δυνατό για την συνέχεια το παιχνίδι με λίγες φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά με δυο ευκαιρίες εκατέρωθεν, μια για τον Ελλήσποντο στο 38' και μια για την Αυλίδα στο 44' με τον Σέγκο που από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ. Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη κι ενώ η βροχή συνεχιζόταν η ομάδα του Ελλήσποντου ανέλαβε τον έλεγχο του κέντρου και κατάφερε στο 70' να ανοίξει το σκορ όταν στα καρέ της Αυλίδας επικράτησε σύγχυση και από κοντά ο Νικολάου την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Για το επόμενο δεκάλεπτο έγινε αγώνας κέντρου χωρίς απειλές για τις δυο εστίες με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται σωστά το υπέρ τους σκορ και μάλιστα στο 88' δυνατό σουτ του Στρατή έφυγε ελάχιστα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Ελλήσποντου να πανηγυρίζουν την νίκη πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. 1-0 το τελικό σκορ και ο Ελλήσποντος στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας.