Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα πέναλτι η Πρόκριση για την Εν Ιστιαίας

Στο Δημ. Γήπεδο Ιστιαίας η Ένωση υποδέχθηκε την Δόξα Προκοπίου για την 4η φάση του κυπέλλου Ευβοίας σε  ένα αγώνα που η κανονική διάρκεια δεν ανέδειξε νικητή 0-0 και το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου και εκεί σκόραραν και οι δυο ομάδες 1-1 και φθάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι όπου η Ένωση Ιστιαίας με 4-2 πήρε την πρόκριση για τους οκτώ του Κυπέλλου Ευβοίας.

Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι ενώ στο πρώτο μέρος έγιναν λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης να στείλει ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με την Ένωση Ιστιαίας να πιέζει, την Δόξα να αμύνεται σωστά ενώ δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες.
Στο 56' Πλασέ από καλή θέση του Ν Γοργομάτη η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 60' Δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου ελάχιστα άουτ.
Στο 65' από την μικρή περιοχή ο Χρ Ανέστης πλάσαρε άουτ.
Στο 69' η Δόξα πλησίασε το γκολ σε κεφαλιά του Δασκαλόπουλου που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 79' Νέα ευκαιρία για την Δόξα σε κεφαλιά του Κανελόπουλου έσωσε με απόκρουση ο Καρατσώλιας.
Στο 82' ο Παμφίλης έσωσε την εστία του σε κοντινή κεφαλιά του Κατσκογιαννη.
84' Στην επόμενη φάση ο Καρατσoλιας είπε όχι σε δυνατό σουτ του Δασκαλόπουλου, δείχνοντας για μια φορά ακόμα το μεγάλο του ταλέντο.
Στο 93' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δασκαλόπουλος της Δόξας.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες με 0-0 τις δυο ομάδες και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.
Στην λήξη του πρώτου μέρους της παράτασης 105' η Δόξα άνοιξε το σκορ. Ο Κουτσουφλάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στην γωνιά του Καρατσώλια για να γίνει το 0-1
που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους της παράτασης, ενώ στο 104' με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο αρχηγός της Εν Ιστιαίας Τριανταφύλλου.
Στο δεύτερο μέρος της παράτασης στο 116' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γαβριήλ ο Βασ. Ανέστης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παμφίλη 1-1.  με την λήξη της παράτασης και ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι υπό το φως των προβολέων όπως και η παράταση βέβαια. 

Η Ένωση Ιστιαίας ήταν πιο εύστοχη και πήρε την νίκη πρόκριση με 4-2 πέναλτι και συνολικό σκορ μαζί με τον αγώνα 5-3



Η Σειρά των πέναλτι
Διαδικασία πέναλτι
σκορ
Τόουφρε
1 - 0
Μιχαήλ
άουτ
Β. Ανέστης 2 - 0
Ανδρέου
άουτ
Αντ. Γοργομάτης
3 - 0
Κανελόπουλος
3 - 1
Γαβριήλ
άουτ
Μορφούλης
3 - 2
Βσιλείου
4 - 2
Με κόκκινο οι εκτελέσεις της Δόξας Προκοπίου
Ένωση Ιστιαίας
Καρατσόλιας,Κατσικογιαννης,Βασιλείου,Τριανταφύλλου Σ,Αντωνίου,Τόουρφρε,Στεργείου Α (58΄ Αγγελόπουλος)Ανέστης Χ (91΄ Γαβριήλ), Ανέστης Β Γοργοματης Ν (62΄ Γοργομάτης Α)

Δόξα Προκοπίου
Παμφίλης Μιχαήλ, Κανελόπουλος, Μορφούλης  Γ,  Ανδρέου Α,  Ανδρέου Σ, Δασκαλόπουλος Σταμούλος, Κουτσουφλάκης, Γεωργίου (101΄ Μούντριζας), Μορφούλης Α
Δείτε ΕΔΩ ολα τα γκολ σε VIDEO αλλα και περισσότερο φωτορεοπορτάζ


>