Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ατρόμητος Βασιλικών νικητής στο ντέρμπι

Υπό συνεχή βροχή και σε ένα γήπεδο τέλμα διεξήχθη ο αγώνας του Ατρόμητου Βασιλικών με την Ακδημία Ιστιαίας για την Δ' φάση του κυπέλλου Ευβοίας που ανέδειξε νικητή τον Ατρόμητο με 1-0 ( ο οποίος αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις), με ένα γκολ που σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα των Βασιλικών στους οκτώ του θεσμού.

Με αιφνιδιασμό από τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο αγώνας όταν ο Παπανδρέου σημάδεψε στο 1' τα δοκάρια του Μιχ. Αντωνίου. 
Για την συνέχεια  ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να δημιουργήσουν με αποτέλεσμα για την συνέχεια να διεξαχθεί ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς αξιόλογες φάσεις. Το σφύριγμα της λήξης του κ Σέγκου για το πρώτο μέρος, έστειλε ισόπαλες με 0-0 τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα παρά τις άσχημες γηπεδικές συνθήκες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 50' με τον Δαρζέντα από κοντά να πλασάρει άουτ.
Στην συνέχεια και για ένα δεκαπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 67' η Ακαδημία έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κουκούρα.
Κι ενώ όλα έδειχνα ότι ο αγώνας πάει σε παράταση, στο 89' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Πολίτης ξεχύθηκε στα καρέ του Μαυρούτσικου, ο Αρσενόπουλος τον ανέτρεψε και καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κι έδωσε την νίκη - πρόκριση στον Ατρόμητο Βασιλικών 1-0.

Ατρόμητος Βασιλικών:
Αντωνίου Μιχ, Ηλιοδρομίτης, Αντωνίου Γ, Μιχαλόπουλος, Κρυσταλόγιαννης, Σταματούλας, Αναστασίου (71' Δούκας), Δήμου, Πολίτης, Σταμούλος, Σούρλας ( 55' Λαδογιαννης)

Ακαδημία Ιστιαίας:
Μαυρούτσικος, Κρυσταλόγιαννης, Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Αρσενόπουλος, Αφένδρας, Κούκουρας, Σιάνος, Δαρζέντας Δ, Δαρζέντας Αχ, Μπερμπεράι,(72' Τζαφεράι)