Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς Καστέλλα και Δροσιά

Απο ένα βαθμό μοιράστηκαν Καστέλλα και Δροσιά το απόγευμα του Σαββάτου (18/10) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Εύβοιας.
Η ομάδα της Καστέλλας άξιζε την νίκη, ενώ πολύ τυχερή πρέπει να αισθάνεται αυτή της Δροσιάς που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.



Το ματς

Αναγνωριστικού χαρακτήρα ήταν τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, ενώ η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκει στην ομάδα της Καστέλλας. Στο 19' ο Γκάβαλης σούταρε προς το τέρμα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα σούταρε και ο Παναγιωτάκος αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 29' ο Μήτρου ανατράπηκε απο τον Ματζούνη, αλλά ο διαιτητής κακώς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 44' ένα τετ α τετ του Σπυρόπουλου, έδιωξε σε κόρνερ ο Κυρόπουλός και στην επόμενη φάση ακριβώς και πιο συγκεκριμένα στο 45' ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, σούταρε ο Κυπιώτης, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Κατσικάρος και με κεφαλιά θα κάνει το 0-1 για την ομάδα της Δροσιάς κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 70' ένα σουτ του Γκάβαλη απο την πλευρά της Καστέλλας κατέληξε άουτ, ενώ στο 75' η μπαλιά του Ράζου κατέληξε στον Ζήση σε θέση μέσα αριστερά όπου έκανε το σουτ και η μπάλα καρφώθηκε στο γάμα της εστίας του Ντουμάνη ισοφαρίζοντας 1-1.

Οι συνθέσεις


Καστέλλα (Ν. Κιαπέκος): Κυρόπουλος, Γιούλης, Καψής (50' Τσαμίχας), Κεχαγιάς, Ράζος, Μπασινάς, Γκάβαλης, Στάμος, Λαφαζάνης (65' Ζήσης), Μαντάς, Μήτρου,

Δροσιά (Δ. Αντωνόπουλος): Ντουμάνης, Τσούτης Ρ., Ματζούνης, Κυπιώτης, Τσούτης Θ., Κατσικάρος, Σπυρόπουλος, Βουλομένος, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος (85' Σαλεμ), Λίφο (71' Φρυγανάς)







                                            Βασ. Χατζής


>