Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαία νίκη του Ταμυναϊκού σην Ερέτρια

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ταμυναϊκός μέσα στην Ερέτρια επί του Απόλλωνα με 1-0 σε ένα δυνατό αγώνα που παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλαθλοι. Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος, πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα και έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με δυο γκολ υπέρ του.
Πιο αναλυτικά η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 5' όταν σουτ του Πεππέ έφυγε ελάχιστα άουτ.
Η απάντηση του Ταμυναϊκού ήρθε στο 12' όταν δυνατό σουτ του Πιλάτη απέκρουσε ο Μητακίδης.
Στο 36' ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σουτ από κοντά του Τόρα απέκρουσε ο Ντουρέκας.
Στο 39 ο  Ταμυναϊκός προηγήθηκε όταν ο Τσάγκος από δεξιά έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή του Μητακίδη και από κοντά (η χρυσή αλλά αναγκαστική αλλαγή) ο Αποστόλου
έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 42' οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή όταν ο Γ Τσαλιαγκός εκτέλεσε φάουλ και ο Β Τσαλιαγκός έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά προσπάθησαν να πιέσουν αλλά η αμυντική λειτουργία του Ταμυναϊκού δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Ντουρέκα. Ο Απόλλων είχε όμως δυο ευκαιρίες να ισοφαρίσει στο 55' με τον Τόρα που σούταρε από καλή θέση άουτ και στο 77' με τον Μεμάϊ που από κοντά πλάσαρε άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ταμυναϊκό να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο μέσα στην Ερέτρια.

  Απόλλων Ερέτιας: Παν Τοκπασίδης
Μητακίδης, Βλάχος ( 74' Ευγενίου) Λιατίφης, Βελαέτης, Πεππές (71' Ψαριανός), Κούτρας, Αγραφιώτης, (46' Μεμάϊ), Ρωμανός, Τόρα, Παριανός, Μώρος.




Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος
Ντουρέκας, Μάλλιος (21' Αποστόλου), Πιλάτης, Ντούρας (54' Γκαβός), Λύκος Δ, Ιωαννίδης, Σταμέλος, Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκός Γ, Κρόκος