Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Απριλίου 2015: Η μπάλα είναι ''πόρνη''! Αχαρναϊκός- Ηρακλής 1-0

Μια φράση του μεγάλου Ίβιτσα Όσιμ τα λέει όλα για την σημερινή αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό."Η μπάλα είναι πόρνη".
Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 1-3 τελικά έληξε 1-0 υπέρ του Αχαρναϊκού, επαληθεύοντας για άλλη μια φόρα το νόμο του ποδοσφαίρου, ότι αυτός που χάνει τις ευκαιρίες τελικά χάνει και το παιχνίδι.
Τρεις κλασικές χαμένες ευκαιρίες και ένα δοκάρι είχε να επιδείξει ο Ηρακλής, απέναντι στον Αχαρναϊκο που ουσιαστικά στην μια και μοναδική ευκαιρία, είχε την τύχη να σκοράρει και να πάρει το χρυσό τρίποντο για την συνέχεια.
Οι παίχτες του Τίμου Καβακά, μπήκαν στο παιχνίδι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο σε σχέσει με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, και από νωρίς έδειξαν ποσό ήθελαν το σημερινό παιχνίδι.
 Στο 12' ο Kosotic έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά, στην καρδιά της άμυνας του Αχαρναϊκού, ο Τσούπρος έπιασε δυνατή κεφαλιά που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παγούδη.
Ο Ήρα φανερά πιο" φρέσκος" στον αγωνιστικό χώρο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Στο 34' ο Ivkovic μπήκε στην περιοχή του Αχαρναϊκού, πλάσαρε σωστά τον Παγούδη, πάνω στην γραμμή της εστίας σαν από μηχανής θεός ο Ζώνας έσωσε τον Αχαρναϊκό από βέβαια παραβίαση.
Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Ίδιο σκηνικό και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Εύβοιας να υπερτερεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.
 Στο 49' Ο Radi σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ πλάσαρε τον Παγούδη(θα μπορούσε ακόμη και να τον περάσει) βλέποντας την μπάλα να περνά σύριζα άουτ!
Στο 54' ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε για ακόμη μια φορά.
Ο Ιορδανίδης εκτέλεσε φάουλ, αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή, ο Ταμπάκης που κυροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το 1-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίχτες του Βαζάκα κλείστηκαν στην άμυνα να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.
Στις καθυστερήσεις οι Ευβοιώτες θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας τουλάχιστον, όταν το σουτ που εξαπέλυσε ο Τσιμοντζι κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.


Οι συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Ίλιεφ, Ιορδανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Νικολίτσης, Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Ενρίκο, Ίβκοβιτς, Ράντι, Κόσουτιτς, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τσούπρος.