Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Απριλίου 2015: Νίκη με ανατροπή το Αυλωνάρι. 3-2 την Δόξα Προκοπίου

Παίζοντας για την παραμονή του ο ΑΟ Αυλωναρίου κατάφερε να πάρει την νίκη στο Δημ. Γήπεδο ''Ν. Κούκης'' επί της Δόξας Προκοπίου και μάλιστα με ανατροπή, αφού βρισκόταν μέχρι το 79' πίσω στο σκορ, σε ένα αγώνα που οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν από το 34' με δέκα παίκτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του β' ημιχρόνου.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους από τα πρώτα λεπτά να παίρνουν τον έλεγχο του κέντρου και στο 4' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κοτρόζο που πλάσαρε αλλά ο Παμφίλης έδιωξε με τα πόδια.
Στο 14' εκτέλεση φάουλ του Δημάκου έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στο 17' νέα ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν ο Βογιατζής από κοντά πλάσαρε, ο Παμφίλης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κοτρόζος με νέο πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 25' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κοτρόζος από αριστερά πάσαρε στον Ηλία που πλάσαρε τον Παμφίλη ανοίγοντας το σκορ 1-0, με τους παίκτες της Δόξας να διαμαρτύρονται ότι ο Ηλίας ήταν σε θέση οφ-σάιτ όταν πήρε την μπάλα.
Δείτε στιγμιότυπα και το γκολ του Αυλωναρίου
Στο 34' η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Ανδρέου με απ' ευθείας κόκκινη (για φάουλ τελευταίος παίκτης)
Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν τον αγώνα στα ίσια όταν ο Γεωργίου πάσαρε στον Δημάκο που με πλασέ πάνω στην κίνησε σημείωσε την ισοφάριση 1-1.
Δείτε το γκολ της Δόξας
Στο 40' η Δόξα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν κεφαλιά από κοντά του Κουτσουφλάκη έδιωξε εντυπωσιακά ο Χροναίος σε κόρνερ. ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αν και με 10 παίκτες μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 58' ο Δημάκος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην δόξα 1-2.
Στο 61' μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Βογιατζή η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 79' ο Βογιατζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος σημειώνοντας την ισοφάριση 2-2.
Στο 89' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με κεφαλιά του Φρυγανά ύστερα από σέντρα μέσα στο τέρμα του Παμφίλη 3-2, εν μέσω πανηγυρισμών. Για διαμαρτυρία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μακρής του Αυλωναρίου στο 89'.
Στο 93' ο Φραγγής με πλάγιο σουτ έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα.
Δείτε στιγμιότυπα και τα δυο γκολ του Αυλωναρίου
Η λήξη βρήκε την ομάδα του Αυλωναρίου νικήτρια με 3-2 σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι έπαιζαν μια χρονιά είχαν άγχος αλλά ορισμένοι παίκτες των γηπεδούχων είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον προπονητή Διαμ. Κουτσουφλάκη και στον Δημ. Νάνο. Ευτυχώς μετά την λήξη πρυτάνευσε η λογική και ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΑΟ Αυλωναρίου: Β Τόγιας.
Χροναίος, Μαρούλης (75' Τζελίλι), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β, Φραγγής, Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας (46' Βασιλείου Δ), Κοτρόζος.

Δόξα Προκοπίου: Διαμ. Κουτσουφλάκης.
Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Πουλιπούλης, Μορφούλης Θ, Ανδρέου, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Καλάη ( 84' Σοφρώνης), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Δημάκος. (Σταμούλος)


>