Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου 2016: Δυνατό ντέρμπι στο Νεοχώρι 2-2 με τον Δύστο

Δυνατό ντέρμπι έγινε στο Δημ Γήπεδο Νεοχωρίου όπου ο Νηλέας υποδέχθηκε τον Δύστο σε ένα αγώνα πλούσιο σε φάσεις, είχε τέσσερα γκολ και πολύ πάθος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους καθολική υπεροχή στο δεύτερο.
Με γκολ για τον Δύστο ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 6' ο Πηλιχός έκανε παράλληλη σέντρα από την γραμμή του άουτ και ο Πιλάτης Σ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1. Να σημειωθεί ότι στην φάση του γκολ η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ πριν ο Πηλιχός κάνει την σέντρα.
Στο 11' ο Νηλέας ισοφάρισε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα πετάχτηκε ο Κότσαρης Σ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-1.
Στο 28' ο Δύστος πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Αναστασίου με γυριστό σουτ σημείωσε το 1-2 .Η απάντηση του Νηλέα ήρθε στο 31' αλλά το δοκάρι σταμάτησε το δυνατό σουτ του Τσαλιαγκού. Με τον Δύστο να προηγείται έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πήραν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν τον Δύστο για την ισοφάριση και στο 74' σε μια από τις πολλές επιθέσεις του ο Μαστροκώστας ανατράπηκε και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο ίδιος σημειώνοντας την ισοφάριση 2-2.
Στο 86' ο Νηλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη όταν ο Σαμαράς Στ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λαθουρά αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γειτόνους ισόπαλους 2-2.
Νηλέας : Σπ. Κατσινής.
Κότσαρης Κ, Μάστορης, Νούνης, Κότσαρης Γ, Τούντας, Τσόκας, Τσαλιαγκός (53' Κότσαρης Κ), Κότσαρης Σ ( 71' Κατσινής), Σαμαράς Ι ( 68' Δήμου), Μαστροκώστας, Σαμαράς Στ.






Δύστος: Παν Ηλίας.
Λαθουράς, Μαστροκώστας, Ευδοξιάδης, Τσαλιαγκός Πιλάτης Στ ( 85' Πιλάτης Σπ), Πηλιχός, Μοιρώτσος, Ηλίας, Πηλιχός, Αναστασίου, Αντώνενας.

>