Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 16 Απριλίου 2016: Νίκη με βλέμμα στη Γ΄ Εθνική - η ΑΕ Ιστιαίας Πρωταθλήτρια Εύβοιας

Από σήμερα η Ιστιαία ζεί ιστορικές στιγμές αφού μετά τη σημερινή της νίκη επί της Καστέλλας με 3-1, στέφεται για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Εύβοιας και θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Οι παίκτες του Θανάση Γουρνά σήμερα είχαν τον πρώτο λόγο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αλλά σε μια γρήγορη αντεπίθεση η Καστέλλα κατάφερε να προηγηθεί στο 13΄με ένα πολύ ωραίο γκολ του Σπανού, κάνοντας το 0-1.
Η Ιστιαία δεν πτοήθηκε και με συνεχείς πιέσεις κατάφερε σχεδόν στο 45΄ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Ηλία Στεργίου, 1 – 1, σκορ με το οποίο οι δυό ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 50΄ο Βασίλης Ανέστης καταφέρνει να κάνει το 2-1 μετά από κόρνερ και να στείλει την κερκίδα της Ιστιαίας στα ουράνια.
Στη συνέχεια η πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχής, χάνοντας και ευκαιρίες, με την Καστέλλα να έχει μια καλή και δεμένη άμυνα, ενώ προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να βρεί χώρους στην περιοχή του Μπιμπάι, χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Το τελικό χτύπημα από την Ιστιαία ήλθε στο 69΄ με ένα σπρίντ του Αργύρη Στεργίου που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κηρόπουλο και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του για Τρίτη φορά.
Μεγάλη στιγμή στο 85΄, όταν ο Χρήστος Καρατσόλιας μπήκε σαν αλλαγή του Μπιμπαί μιας και όπως μας είπε αργότερα (σε Video που θα δείτε την Δευτέρα), πιθανά σήμερα να είναι το τελευταίο του ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δέχτηκε μάλιστα και τις ευχές του Νίκου Κιαπέκου για καλή συνέχεια σε άλλο ποδοσφαιρικό πόστο (όλα αυτά θα τα δείτε αποκλειστικά στο EviaGoal την Δευτέρα).
B. Ανέστης
Το τέλος βρήκε παίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες έκαναν στην κυριολεξία μπάνιο με σαμπάνιες.
Το επόμενο βήμα λοιπόν για την Ιστιαία είναι τα μπαράζ ανόδου της ομάδας στην Γ¨ Εθνική Κατηγορία.

Ελάτε πάλι τη Δευτέρα για τα Video - ρεπορτάζ αλλά και το φωτορεπορτάζ

Δείτε επίσης όλο το παιχνίδι στην αντίστοιχη ανάρτηση
Χρ.  Ανέστης
Να σημειώσουμε άλλη μια πρωτιά της ΑΕ Ιστιαίας, μιας και φέτος τερμάτισε με πρώτο σκόρερ Εύβοιας τον Χρήστο Ανέστη που η σοδειά του η φετινή μετράει 19 γκολ.

Α.Ε. Ιστιαίας (Θ. Γουρνάς):
Μπιμπάι Μέλι (88’ Καρατσόλιας), Μερκούρη, Καλλίτσης (35΄  Γοργομάτης Α), Βασιλείου, Πανάκης, Στεργίου Η, Στεργίου Α, Γοργομάτης Ν (64΄ Ηλιόπουλος), Ανέστης Β, Ανέστης Χ, Καρκασίνας

ΑΠΟ Καστέλλας (Ν. Κιαπέκος):
Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Μακρής, Τζαμίχας, Μπασινάς, Σπανός, Τσούτσης, Νταλιάνης (74΄ Ζενέλι), Μαντάς, Μήτρου (80΄ Καλυβίτης)

Διαιτητής: Ντούρας
Βοηθοί: Παππάς – Παραδεισόπουλος.