Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 16 Απριλίου 2016: Κρέμασε τα παπούτσια ο μεγάλος Κοντός του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα τέλειωσε στο Αυλωνάρι όπου ο Μεγάλος κοντός του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Κώστας Σεϊντόπουλος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον ΑΟ Αυλωναρίου.
Σε μια συγκινιτική ατμόσφαιρα στο ημίχρονο του αγώνα ΑΟΑ - Παντριαδικού το Δ/Σ. της ομάδας τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα που του παρέδωσε ο πρόεδρος Περικλής Κούκης και ανθοδέσμη το μέλος Σοφία Σταμούλη.

 Δείτε την βράβευση του Κ. Σεϊντόπουλου.

Ο προποντής του Γιώργος Κρόκος μετά την βράβευση μας είπε:
Είναι πολύ ηπερήφανος που ηπήρξα και συμπαίκτης και προπονητής του. Ο Σεϊντόπουλος διακρήθηκε για το ήθος του και την συνέπεια του και τον ευχαριστούμε όλοι. Του εύχομε καλή συνέχεια στην ζωή του και ότι καλύτερο.

Το Δ/Σ της ομάδας  ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο κοντό Κώστα Σεϊντόπουλο για την πολύτιμη προσφορά το στο ποδόσφαιρο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του. Για το Αυλωνάρι είναι τιμή που για τέσσερα χρόνια ήταν κοντά μας και πρόσφερε τα μέγιστα τον ΑΟΑ. 

Μετάτον αγώνα ο Πρόεδρος του ΑΟ Αυλωναρίου Περικλής Κούκης παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων όπου έδωσαν όλοι το παρόν και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά.

>