Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αγ. Λουκάς έκανε το 2Χ2 3-1 τον Δύστο

Ένα δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Λούκα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ομάδα του Δύστου.
Ένας Άγιος Λουκάς που έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, είχε πάθος, προσπάθησε και κατάφερε να πάρει την νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τον Άγιο Λουκά να έχει μια άκαρπη υπεροχή στα διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου  και το Δύστο να προσπαθεί  να ισορροπήσει αλλά να μην κάνει κάποια ουσιαστική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Έτσι με αυτό το φτωχό 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Άγιος Λουκάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με το Μεταξά στο 50ο λεπτό. Ένα γκολ που χάρηκε μόνο 10 λεπτά καθώς η ομάδα του Δύστου ισοφάρισε με ωραίο γκολ του Σίμωση σε 1-1.
Για να έρθει το 72ο λεπτό και να δούμε ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από τον Ιωαννίδη ο οποίος έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ στη κίνηση και να κάνει το 2-1.
Έτσι ο Άγιος Λουκάς, παρόλο που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν κλείστηκε πίσω για να το κρατήσει, αντίθετα κυνήγησε και το τρίτο, πράγμα που το κατάφερε πάλι με σκόρερ το Μεταξά.
Αναλυτικά οι φάσεις:
Στο 12ο λεπτό μετά από καλό σε εκτέλεση κόρνερ του Ηλία, ο Πιλάτης έπιασε πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 16ο λεπτό μετά από ωραία εναλλαγή Πηλιχού  Ιωαννίδη και σέντρα του τελευταίου, ο Μεταξάς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι του Παπαχρήστου.
Στο 23ο λεπτό γυριστό σουτ του Πηλιχού ελάχιστα άουτ.
Στο 25ο λεπτό δυνατό σουτ του Ιωαννίδη λίγο έξω.
Στο 26ο λεπτό ωραίο σουτ του Παναγιάρη, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαχρήστος.
Στο 44ο λεπτό σέντρα σουτ του Παναγιάρη, εξίσου ωραία απόκρουση του Παπαχρήστου.
Στο 50ο λεπτό μετά από σέντρα του Πηλιχού, είχαμε άστοχη έξοδο του Παπαχρήστου, ο Παναγιάρης κέρδισε την μπάλα την έστρωσε στο Μεταξά, όπου δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στην φάση αυτή είχαμε την έντονη αντίδραση των φιλοξενούμενων για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.
Στο 60ο λεπτό μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ηλία, ο Σίμωσης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή του Γούναρη και με καρφωτή κεφάλια έκανε το 1-1.
Στο 70ο λεπτό ωραίο σουτ του Ηλία η μπάλα λίγο έξω.
Στο 72ο λεπτό δυνατό μονοκόμματο σουτ του Ιωαννίδη, στην κίνηση, η μπάλα στα δίχτυα του Παπαχρήστου 2-1.
Στο 77ο λεπτό ωραία σέντρα του Μεταξά η μπάλα στο κεφάλι του αμαρκάριστου Πηλίχου, αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 80ο λεπτό ωραία κεφαλιά του Τσαλιαγκού, εξίσου ωραία απόκρουση του Γούναρη.
Στο 87ο λεπτό μετά από ωραία διείσδυση του Παναγιάρη και γύρισμα της μπάλας, ο Μεταξάς με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 3-1.