Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη ισοπαλία Λήλα- ΑΟΝΑ στο Βασιλικό 0-0

Μετά από ένα νευρικό και άτεχνο ματς Λήλας και Αρτάκη ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο Βασιλικό.
Ειδικά στο πρώτο μέρος το ματς δεν βλεπόταν και όσο προχωρούσε το παιχνίδι τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο δύσκολα για τους παίκτες κυρίως του Λήλα μιας και μαθεύτηκε ο χαμός του Γ.Ροκάκη του παράγοντα της ομάδας του Βασιλικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες προσπάθησαν στο β' ημίχρονο να παράξουν παιχνίδι χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 56' ο Βρέττος σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση, στο 62' κεφαλιά του Μπισμπικόπουλου ο Μπιμπάι έδιωξε σε κόρνερ, στο 64'ο Αγγελάτος ο Δ.με γυριστό σουτ σημάδεψε την αγκαλιά του Τσάμαρη, στο 67' ο Λούκας βγήκε μπροστά το πλασέ όμως κόντραρε και κατέληξε κόρνερ,στο 70'σούταρε έδιωξε ο Τσάμαρης,στο 82'σουτ του Μαστροκώστα μπλόκαρε ο Τσάμαρης και στο 87' πρόλαβαν τον Καραχάλιο οι αμυντικοί και έδιωξαν.
Δίκαιο αποτέλεσμα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με αρκετό κόσμο μιας και πολλοί Αρτακιανοί ακολούθησαν την ομάδα μέχρι το Βασιλικό.
Μέτρια η διαιτησία των Λάμπρου,Γκατσού και Κυριάκου συμβαδίζοντας με  την απόδοση των δύο ομάδων.
Λήλας Βασικού.
Μπιμπάι,Τζάβρας(73'Μπαλόζι),Σειντάρας,Τοουρφέ,Παλαιολόγος,Τσολάκος,Ρωμανός(46'Αγγελάτος Δ),Καραχάλιος,Αγγελάτος Γ,Μαστροκώστας,Βρέττος(88'Κατσίμπρας).
ΑΟ Ν Αρτάκης
Τσάμαρης,Κολιόπουλος,Μπαλαμπάνης,Μπισμπικόπουλος,Τσούτης,Χιούσκα(68'Γκέκας),Λούκας,
Μαστροκώστας(75'Λούρος),Λειβαδίτης(90'Μιχαλάς),Κονόμι,Μπασινάς.