Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ζάρητρα: ''και τιμονιέρης πρώτος'' 3-0 και το Μαρμάρι

Οδηγός του ομίλου του Νότου ο ΑΟ Ζάρητρα πήρε άλλη μια νίκη με 3-0 επί του Μαρμαρίου, επιβάλλοντας από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό του, παίζοντας ουσιαστικά παρά τις αρκετές απουσίες που είχε και  ( είχαν πάει με το Λύκειο εκδρομή οι μαθητές παίκτες) και στα δύο ημίχρονα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του κέντρου και έκλεισαν στα καρέ τους την ομάδα του Μαρμαρίου επιζητώντας γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφερα στο 16' όταν μετά από συνδυασμένη προσπάθεια η μπάλα έφθασε στον Μπράχα που κεραυνοβόλησε τον Αράζο ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Το Μαρμάρι αντέδρασε αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του οι γηπεδούχοι δεν τους επέτρεψαν να κάνουν ούτε μία φάση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τα Ζάρητρα μπήκαν πιο δυνατά και στο 51' διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Γκίκα 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 61' ο Πέππας ολοκλήρωσε την νίκη του ΑΟ Ζάρητρα σημειώνοντας το 3-0.
ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ. Γεωργίου
Σπανός, Μπουραντάς (76' Μπάνος), Λιώνης (88' Λισαβώνης), Φωτόπουλος, Ντόβολης, Πέππας, Αποστόλου, Ντούνης (63' Μεγαρίτης), Γκίκας (79' Γιαννακός), Φαμπιόν, Μπράχα.
ΑΟ Μαρμαρίου: Δημ. Βατίστας
Αράζος, Αστίθας, Μπουρνούς (78' Κωνσταντινίδης), Καραγκιώνης, Καλογερίδης, Μαρμαρίδης, Μούκο, Διακάκης, Ιωαννίδης, Καλογήρου (80' Μπάνος), Ποδαράς.