Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερέτρια Εξπρές 5-1 την Καστέλλα

Ο καλπασμός της Ερέτριας προς τον τίτλο συνεχίζεται με τον Απόλλωνα σήμερα να επικρατεί με 5-1 της Καστέλας.
Η ομάδα του Δ.Βαλκάνου για ενδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι έφυγε με το τρίποντο φθάνοντας τους 33β. και την επόμενη εβδομάδα θα  υποδεχτεί στο ντέρμπι τον Λήλα.
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού παιχνιδιού το ξεμπούκομα του Κ.Αγραφιώτη ο οποίος σημείωσε 3 γκολ βάζοντας τέλος στην αφλογιστία των τελευταίων παιχνιδιών.
Η Ερέτρια κατάφερε να σκοράρει σχετικά γρήγορα κάνοντας τη συνέχεια εύκολη γι αυτήν.
Το σκορ άνοιξε στο 24΄ για τους γηπεδούχους ο Γ.Τόρα με ψιλοκρεμαστό σουτ
Ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι καλύτερος και σε διάστημα 2 λεπτών πέτυχε 2 τέρματα με τον Αγραφιώτη σε ισάριθμες ασίστ του Μώρου.
Στην επανάληψη η Καστέλα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να καταφέρει να φανεί απειλητική.
Παρά τις αλλαγές του Βαλκάνου το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων συνεχίστηκε σκοράροντας στο 70΄ με το τρίτο γκολ του Αγραφιώτη και στο 79΄ με ευθύβολο σουτ του Ρούσσου.
Το γκολ της τιμής για την Καστέλα πέτυχε στο 88΄ ο Δεληγιώργης σημειώνοντας  το 5-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Απόλλων Ερέτριας: 
 Τόρα, Ρούσσος, Μπαλόζι, Βελαέτης, Σμπιλήρης (Κ. Μπασινάς), Καλοχωρίδης (Γ. Μπασινάς), Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Αγραφιώτης, Γκ. Τόρα (Τρεγκάι), Μώρος (Ξυλάς).
Καστέλλα :
 Κηρόπουλος, Κουρούπης (62' Τσούτσης), Κεχαγιάς, Βότσης, Μακρής, Μπασινάς, Σπανός, Γκίκας, Δεληγιώργης, Τζαμίχας (21' Χασάνδρας, 46' Ξυνογαλάς), Νικούλης (74'  Βότσης Α.).