Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεχωρισε απο την μετριοτητα και πηρε το τριποντο !!! ΑΕΚ Χ. -Ολυμπιακος Χ 0-1

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο πάρκο λαου η γηπεδούχος ΑΕΚ δεν μπόρεσε αυτή την φορά να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας όπου ηττήθηκε από ένα καλύτερο Ολυμπιακό με 1-0  , νωρίς ο τυπικά φιλοξενούμενος έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι και με τον πολύ καλό Τσιουνη άνοιξε το σκορ με  όμορφο πλασέ δεν  άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζαφειροπου και 0-1 από  εκείνη την στιγμή χάθηκαν ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες για τους ερυθρόλευκους με τους
Τζάνερο και Παλλη χωρίς όμως αποτέλεσμα , η πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ στο 28΄ όταν σουτ του Χρονη μπλοκάρει ο πορτιέρο του Ολυμπιακού. To παιχνιδι κυλλησε και στο  β΄μερος με την ΑΕΚ να προσπαθεί αλλά χωρίς ουσιαστική απειλή για την εστία του Ολυμπιακού , και με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι στις επιθέσεις τους.

ΑΕΚ ΧΑΛ.  (Κεβερκιδης )  Ζαφειροπουλος Γιαννακιδης Κοτροτσιος (αρχ) Τριανταφυλλου Σπρινης Πεσχυρας Ζευγολατης(12΄τραυ Φιολα) Σταμελος Χρονης  Τζαφερος Καλεντζης.









ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛ(Οικονομου) Τζουβαρας Ραβανος(85΄Βελης) Στρατης Κικιδης Σταυρου(αρχ) Φρυγανας (70' Μυτακης) Κυτινος Τζαφερος Παλλης Μπασινας Τσιουνης¨(88΄Μαλιαρης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κος ΒΡΑΚΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ κκ ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ