Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα μοίρασαν όλα Αστέρας και Παντριαδικός


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι Αστέρας Βατώντα και Παντριαδικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Με τις δύο ομάδες να αποδίδουν κατά διαστήματα εξαιρετικά το ισόπαλο αποτέλεσμα φαντάζει στα μάτια των λίγων φιλάθλων που το παρακολούθησαν δίκαιο.
Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν στο 2΄ με τον Χασάνδρα Δ. να σουτάρει και τον Σταθαρά να αποκρούει σε κόρνερ.
Η Τριάδα άνοιξε το σκορ στο 12΄ με πέναλτι του Καραντάκη σε ανατροπή του Δ.Χασάνδρα
Ο Αστέρας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πέντε λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Σκούρου από τη γωνία της μικρής περιοχής.
Με τον Αστέρα να έχει την ψυχολογία υπέρ του ο Κούκα στο 22΄ πλάσαρε δίπλα από τα δοκάρια του Οικονομίδη χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Με το παιχνίδι να έχει γρήγορο ρυθμό οι δύο αντίπαλοι είχαν τα δικά τους διαστήματα υπεροχής χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Στην επανάληψη το παιχνίδι κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό με τον Παντριαδικό να παίρνει κεφάλι στο σκορ  στο 59΄ με κεφαλιά του Καραντάκη.
Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγο με τον Κούκα στο 67΄ να πλασάρει και να ισοφαρίζει εκ νέου για τους γηπεδούχους.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους χαρίσει το τρίποντο με τους επιθετικούς να μη βρίσκουν στόχο στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν.


Αστέρας Βατώντα;
Σταθαράς Τσώκος Σκούρος Κατσαούνης Ντούκα( 58΄ Γιούσιας) Χασανλάρι Ματράκας( 61΄ Γούναρης) Κηρύκος Μιχαηλίδης Κούκα Σταματίου

Παντριαδικός;
Οικονομίδης Πασχάι Κερίζα Χαζαρίδης Σκευοφύλαξ Τσαλιαγκός Χασάνδρας Γ.(63΄ Καραμπέτσος) Μάλλιαρης Τσούτσης Καραντάκης Χασάνδρας Δ.