Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαίο διπλό ο Ταμυναϊκός μέσα στην Ραφήνα (Βίντεο)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ταμυναϊκός μέσα στην Ραφήνα με εξαιρετική απόδοση, μια νίκη ψυχολογίας μετά την μίνι προετοιμασία από τον νέο προπονητή Βαγγ. Λαθουρά που συνοδεύτηκε με την νίκη μέσα στην Θύελλα Ραφήνας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν για γρήγορο γκολ αλλά πολύ γρήγορα ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 23' έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ σε πλασέ του Μαλισόβα που έφυγε άουτ.
Στο 36' απάντησε η Θύελλα με απ' ευθείας φάουλ που έφυγε άουτ.
Στο 43' ο Διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μήτρου που έμπαινε μόνος του.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά η σωστή αμυντική διάταξη του Ταμυναϊκού δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία του Μπάρδη.
Στο 57' ο Χαραπίδης έχασε για τους γηπεδούχους την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Στο 61' νέα μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Ραμπαβήλα για τον Ταμυναϊκό.
Και στο 68' ο Κώτσι πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ότι δεν κατάφερε όμως στο 68' το κατάφερε στο 85' όταν μετά από σέντρα του Ζαρίφη ο Κώτση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον κόσμο του Αλιβερίου στον 7ο ουρανό.
Δηλώσεις προπονητών














Θύελλα Ραφήνας: 
Πάντος, Ντόσκας (65' Μπότης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης (65' Δημητρίου), Σουλτανίδης, Ζέκιο, Μανουσάκης.

Ταμυναϊκός (Βαγγ. Λαθουράς):
Μπάρδης, Κρόκος (80' Ζαρίφης), Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου (82' Σιλιγαρδάκης), Κώτσης, Μαλισσόβας, Ραμπαβίλας, Κούρτης (80' Ζάχι), Μήτρου.