Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 31 Μαρτίου 2018: Ο ΑΟ Ζάρητρα πρωταθλητής του Νότου 0-1 μέσα στο Μαρμάρι

Ο ΑΟ Ζάρητρα είναι από σήμερα ο πρωταθλητής του 3ου ομίλου και παίρνει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, μετά την νίκη το μέσα στην Κάρυστο με 1-0 επί του Μαρμαρίου, κρατώντας την διαφορά των 6 βαθμών από τον δεύτερο Μιαούλη Φύλλων,ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Αρη Αγ. Ιωάννη στον τελευταίο τους αγώνα στην Β' κατηγορία,(άνευ σημασίας το αποτέλεσμα) και την τελευταία αγωνιστική έχουν το ρεπό τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αποδίδουν μέτριο ποδόσφαιρο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι ανέλπιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφεραν να προηγηθούν όταν μετά από μία βαθιά μπαλιά στα καρέ του Μαρμαρίου ο Γκολκίπερ έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα πέρασε δίπλα του και ο Μπράχα ανενόχλητος την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 48' αλλά ο Καλιοτζής μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 71'  έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λιώνης πάνω στην γραμμή έσωσε την εστία του αποκρούοντας κεφαλιά που επιχειρήθηκε από τον Καλογερίδη.
Στο 75' νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε κεφαλιά του Καλογερίδη.
Στο 79' ο Γκίκας για τα Ζάρητρα έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Μαρμαρίου.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την νεανική ομάδα των Ζαράκων νικήτρια με 0-1 και πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου να πανηγυρίζει την άνοδο από σήμερα.

ΑΟ Μαρμαρίου:
 Γκίκας, Ποδαράς Δ, Κούγκα, Καλογερίδης, Χαραγκιώνης, Μαρμαρίδης, Τσαπέπας, Διακάκης, Μούκο, Π. Ποδαράς (78' Μανώλης), Ποδαράς Φ.

ΑΟ Ζάρητρα:
 Καλλιοντζής, Φωτόπουλος, Λιώνης, Τσελά, Σπανός (81' Μπουραντάς), Πέππας, Αποστόλου, Παναγιώτου (89' Ντούνης), Γκίκας, Ντόβολης, Μπράχα