Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 31 Μαρτίου 2018: Αρτεμησιακός - Ακαδημία Ιστιαίας 0 - 1

Για την 23η Αγωνιστική της Β΄Κατηγορίας, ο Αρτεμησικαός ηττήθηκε από την ομάδα της Ακαδημίας Ιστιαίας η οποία να και ξεκίνησε με μείον στη βαθμολογία, έχει εξασφαλίσει με βεβαιότητα την  παραμονή της.
Αν και η ομάδα του Αρτεμησιακού είχε ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο μέρος, κάτι που αυξήθηκε στην αρχή του δεύτερου, σε μια ξαφνική αντεπίθεση της Ακαδημίας με τον Πετή κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Πετής εξαπέλυσε ξαφνικά  ένα δυνατό, μακρινό και  ψιλοκρεμαστό σουτ που βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του.
Σημερινός MVP των γηπεδούχων ο Βασίλης Ανέστης που έχασε την ευκαιρία να πετύχει γκολ στο 39΄, στο 61΄, στο 64΄ και στο 76΄.
Από πλευράς Ακαδημίας ο Γοργομάτρης έχασε ευκαιρία στο 44΄ και ο Δήμου στο 82΄.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Φατσή να σουτάρει από κοντά με στόχο τα δίχτυα του Μπαρμπούνη, αλλά η άμυνα έδιωξε σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης): 

Παναγιώτοπουλος, Σαντής Ι, Μεταξιώτης (94΄ Καρακάξης), Σαντής Κ, Διαμαντής, Ευσταθίου (73΄ Σαντής Α) (94΄ Μηνάς), Στραφιώτης (85΄ Ψύλλος), Κοντζιάς, Ανέστης, Αγγελόπουλος, Φατσής


Ακαδημία Ιστιαίας (Τσελίκας):

Μπαρμπούνης, Ευαγγελόπουλος, Λιάκος, Παπανδρέου, Στραφιώτης, Πετής, Σταθαράς (57΄ Τσώνος),
Μιχαηλίδης, Δήμου, Γοργομάτης, Γαβριήλ

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Παυλάτος – Νέγρης



Δείτε πιο κάτω φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολοθεί ( με τον σκορερ του αγώνα να έχει την μπάλα στα πόδια)