Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου 2018: Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι στο Δύστο

Σε ένα φαινομενικά αδιάφορο παιχνίδι και χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον, ΑΟ Δύστου και Αγ. Λουκάς μοιράστηκαν τους βαθμούς από το ισόπαλο 0-0
.
Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα, αφήνει ικανοποιημένες τις δυο ομάδες για τις ευκαιρίες, αλλά και το θέαμα που προσέφεραν,  περισσότερο όμως τους φιλοξενούμενους που αν και παίζοντας με εννέα παίκτες κατάφεραν να  πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μοιρασμένο ξεκίνησε τι παιχνίδι στα πρώτα 15 λεπτά με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν. Έτσι στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Mahilaj μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της  αναμέτρησης να δείχνει παίζεται. Στα επόμενα δύο λεπτά είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του Αγίου Λουκά. Την πρώτη σε  σουτ του Πομάρες  από ευνοϊκή θέση, που απέκρουσε ο Πετράκης και την δεύτερη με τον Νικολάου, που κάνοντας μια κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 Για να φτάσουμε στο 15ο λεπτό με τους γηπεδούχους να αγγίζουν το γκολ, όταν ύστερα από λάθος γύρισμα, ο Μαστροκώστας  βγήκε μόνος απέναντι από τον Παναγιάρη, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
 Στο υπόλοιπο του πρώτου  ημιχρόνου η ομάδα του Δύστου, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να κάνει την μεγάλη ευκαιρία. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, πάλι ο Μαστροκώστας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Παναγιάρη, αλλά το  πλασέ του ήταν άστοχο. Στο 50ο λεπτό η ομάδα του Δύστου πετυχαίνει γκολ, με τον επόπτη όμως να έχει σηκωμένη τη σημαία και  το γκολ να ακυρώνεται, ως οφσάιντ.
Το υπόλοιπο του αγώνα κύλισε χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία για τις δυο ομάδες, αλλά τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες, ύστερα από αποβολή του Μπάνου στο 72 λεπτο της αναμέτρησης.  Στο 88ο  λεπτό είχαμε πρώτα την αποβολή του Τριτσώνη, καθώς και την αποβολή του προπονητή του των φιλοξενουμένων, για διαμαρτυρία.
Το τελικό σφύριγμα, βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

ΑΟ Δύστου: Παν Ηλίας
Πετράκης, Τριανταφύλλου, Δροσάτος, Πιλάτης Α, Παγώνης, πηλιχός Γ, Μπόκαρης, Ηλίας, Πιλάτης Σ, (89' Πιλάτς Γ), Μαστροκώστας, Μαχιλάϊ (62' Κιούσης Β).

ΑΓ. Λουκάς: Γ Μπόκαρης
Παναγιάρης, Ξύγγης, Τριτσώνης, Κουκουβάος, Μπάνος, Μεταξάς, Ποδάρας, Κιούσης, Νικολάου, (52' Ομέρι), Σταμέλος, Πομάρες.