Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 14 Απριλίου 2018: Καθάρισε ο αρχηγός για τον Λήλα 0-1 τον Α.Ο.Ν.Α.

Ο Λήλας Βασιλικού έστω και δύσκολα πέρασε από την Αρτάκη με 0-1 και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλων Ερέτριας στο ντέρμπι κορυφής.
Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Λήλας πήρε πολύτιμο τρίποντο που τον διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Οι φιλοξενούμενοι στηριζόμενοι στην καλή τους αμυντική γραμμή που δεν άφησε τους επιθετικούς του Α.Ο.Ν.Α. να την απειλήσουν πήρε τη νίκη με το αγαπημένο τους σκορ.
Από την άλλη πλευρά ήταν η πρώτη ήττα για την Αρτάκη με τον Β.Ζέρβα στο πάγκο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να δείξουν το καλό πρόσωπο των προηγούμενων παιχνιδιών.
Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις οι περίπου 450 φίλοι του ποδοσφαίρου μάλλον θα περίμεναν καλύτερο θέαμα.
Με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φτάσαμε στο 39΄ για να δούμε τον Καραχάλιο να σουτάρει από πλάγια θέση απελπιστικά μακριά από τα δοκάρια.
Στο επόμενο λεπτό ο Καραχάλιος σέντραρε με τον Βρεττό να σουτάρει στη κίνηση πάνω από τα δοκάρια του Τσάμαρη.
Στην επανάληψη η κατάσταση δεν άλλαξε με την Αρτάκη να έχει τη μοναδική υποψία ευκαιρίας στο 55΄ όταν ο Λειβαδίτης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι χωρίς να βρεθεί κάποιος συμπαίχτης του στην πορεία της μπάλας.
Στο 60 ΄ ο Βρεττός σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Τσάμαρη.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 78΄ για τον Λήλα χάρη στην επιμονή του Καραχάλιου που σέντραρε από αριστερά βρίσκοντας τον Μαστροκώστα και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμους.

Στη φάση της επίτευξης του γκολ η Αρτάκη έπαιζε με δέκα παίχτες λόγω τραυματισμού του Λούκα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για διάσειση.

Α.Ο.Ν.Α.;Τσάμαρης Ταψής(80΄Γκέκας) Μπαλαμπάνης Πουρνής Τσούτης Μαστροκώστας Λούκας(80΄Μπασινάς) Λούρος(58΄Κονόμι) Λειβαδίτης Γκάβαλης  Κολιόπουλος







Λήλας Βασιλικού;Μπιμπάι Τζάβρας Βρεττός Καρλατήρας Παλαιολόγος(83΄Τσούρα) Τσαολάκος Αγγελάτος Γ.(67΄Κατσίμπρας) Καραχάλιος Τσομπάνης(85΄Σεινταρας) Μαστροκώστας Αγγελάτος Δ.