Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 14 Απριλίου 2018: Καστέλλα - Απόλλων Ερέτριας 1-5 !

Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίχτες του Απόλλωνα Ερέτριας μέσα στην Καστέλλα επικρατώντας με το ευρύ σκορ 1-5
Οι παίχτες του Δημήτρη Βαλκανου δεν μπήκαν καλά στο γήπεδο και στο 14' βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ο Ζήσης έδωσε ωραία ασίστ στον Τζαμιχα πού με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το γκολ των γηπεδούχων αφύπνισε κατά κάποιο τρόπο τους παίχτες της Ερέτριας και από εκείνο το λεπτό και μετά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 39' ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με τον Τορα να βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Αγραφιωτη  που με πλασέ έκανε 1-1, που και ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Αποφασιστικά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενο  που σε 15 λεπτά καθάρισαν το παιχνίδι.
Στο 46'  ο Τορα  με εξαιρετική ενέργεια και σουτ που  απέκρουσε ο Κυροπουλος και ο Μωρος που καιροφυλακτούσε έκανε το 1-2, δίνοντας προβάδισμα για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.
Στο 52' ο Καλοχωριδης πέτυχε το 1-3 με  ένα γκολ που αφιέρωσε στο συνάδελφο αδικοχαμένο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο μέσα σε πολύ συγκίνηση.

Στο  56' ο Τορα  ύστερα από πάσα του Μωρου έκανε το 1-4.
Και τρία λεπτά αργότερα ο Μωρος κάνει εξαιρετική προσπάθεια, αδειάζει τον αντίπαλοι και με εκπληκτικό πλασέ  έκανε το 1-5  δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για  τους φιλοξενούμενους.

Έτσι ο Απόλλωνας  Ερέτριας μετά την σημερινή νίκη του  Ληλα στην Αρτάκη θα πάει να διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή τον τίτλο στο Βασιλικό, παίζοντας για δυο  αποτελέσματα, αφού η διάφορα παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.
Καστέλλα:
Κηρόπουλος, Τσούτσης (Τσιούνης), Κεχαγιάς, Κουρούπης, Μακρής, Μπασινάς, Βότσης (Χρυσικός), Γκίκας, Νικούλης, Τζαμίχας ( Ξυνογαλάς), Ζήσης (Αρχοντούλης).
Απόλλων Ερέτριας:
 Ερ. Τόρα, Μπαλόζι, Καρβελάς, Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης (79' Ευγενίου), Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (74' Ρούσσος), Αγραφιώτης, Τόρα (74' Κικίδης), Μώρος (63' Τρεγκάι).