Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 21 Απριλίου 2018: 3-1 το Αυλωνάρι τον Ηρακλή Ψαχνών

Στην 4η θέση σκαρφάλωσε το Αυλωνάρι μετά την νίκη του με 3-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και με τρεις επιθέσεις στο πρώτο μέρος πέτυχαν δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά οι νεαρού του Ηρακλή Ψαχνών που ήταν πιο κινητικοί δεν κατάφεραν να κάνουν φάση και να απειλήσουν το Αυλωνάρι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν τον δείκτη του σκορ  με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλά το σκορ για το τελικό 3-1.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους νεαρούς φιλοξενούμενους να είναι πιο κινητικοί αλλά χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Τζαβάρα.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστική τους επίθεση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 24'με εξαιρετικό πλασέ του Τσαλιαγκού 1-0.
Στο 45' το Αυλωνάρι διπλασίασε τα τέρματα του με εξαιρετικό πλασέ του Μπρολίν μετά από παράλληλη σέντρα του Μπασούκου 2-0.Στο 68' ο νεαρός Ηλ. Παππάς με εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0.
Στο 76' ο Ηρακλής Ψαχνών μείωσε το σκορ με πλασέ του Γκούρλα 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΟ Αυλωναρίου: (Ι. Μπασούκος).
Τζαβάρας, Ιωαννίδης, Δαφνής, Παππάς, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς (80' Περιβολάρης), Τσαλιαγκός (86' Χουχούμης), Καρλής( 70' Βασιλείου), Μπρολίν (90' Φραγγής).

Ηρακλής Ψαχνών: (Γιανούτσος).
Μώρος, Μαρίνος, Δούλος, Τόλης, Μπελίτσος, Σπανός, Κουβούσης (75' Γκάβαλης), Σκριβάνος, Τσούμαρης (59' Βογιατζής), Γκούρλας, Στούπας( 46' Σίμωσης)