Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 21 Απριλίου 2018: Επιβλητικός ο Ολυμπος 5-1 τον Ολυμπιακό Χαλκίδος

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στο Γυμνό όπου ο γηπεδούχος Όλυμπος επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 του νεανικού Ολυμπιακού Χαλκίδος.
Στο πρώτα 15' λεπτά ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις 2 ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία ,ο Ολυμπος στο 3' όταν σουτ του Ρουμπή Ευαγγ. πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σιμιστήρα και ο Ολυμπιακός Χ στο 14' όταν ο Αθανασόπουλος νικήθηκε σε τετ α τετ απο τον τερματοφύλακα Γιαννούλη και ο Βαρτζής που πήρε την απόκρουση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Στο 17' είχαμε το 1-0 με αυτογκόλ του Φρυγανά Γ όταν στη προσπάθεια του διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 18' ο Κοτρογιάννης με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.
Στο 24' ο Ντουρμας σούταρε λίγο έξω από την εστία του Σιμιστήρα.
Στο Β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, πέτυχαν το 3-0 στο 55' με ωραία προσπάθεια και σουτ του Ρουμπή Ευαγγ, το 4-0 στο 70' με τον Κοτρογιάννη να κάνει ατομική προσπάθεια και σουτ στο αριστερό παράθυρο του Σιμιστήρα πετυχαίνοντας το ωραιότερο γκολ του αγώνα και το 5-0 στο 77' με κεφαλιά του Αργύρη Αν ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός Χ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 88' όταν ο Φουρλης έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πλάσαρε σωστά τον Γιαννούλη κάνοντας το 5-1.

Ολυμπος Γυμνού. (Κρόκος Γ).
Γιαννούλης, Τσίγκας, Σακκής, Ρουμπής Α (58' Λαγός), Θωμόπουλος, Καρλατήρας(65' Αργύρης Α), Ντούρμας(77' Παρασκευάς), Ρωμανός(67' Κυρήκος), Κοτρογιάννης, Ρουμπής Ευαγγ, Σταματούκος.

Ολυμπιακός Χαλκίδας:
Σιμιστήρας, Ράνα, Ραβανός, Φρυγανάς Γ, Σταύρου (62' Στρατής), Φρυγανάς Χ, Βαρτζής, (58' Τσιούνης), Κικίδης, Μάλιαρης, Πάλλης (73' Μυτάκης), Αθανασόπουλος (46' Φουρλης¨)



Μετά τον αγώνα το άριστο
οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Γυμνό επιβεβαίωσε το τραπέζι που παρέθεσε η Διοίκηση σε όλη την ομάδα.