Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 21 Απριλίου 2019: Νίκη οξυγόνο για τον Παντριαδικό 2-3 τη Σκεπαστή

 Νίκη που τον κρατάει στη ζωή πέτυχε ο Παντριαδικός επικρατώντας με 2-3 της Σκεπαστής.
Το συγκρότημα του Β.Τσιμιχόδημου παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.
Από την άλλη η Σκεπαστή μετά από την ήττα της μπαίνει σε περιπέτειες και θα πρέπει να βρει βαθμούς στα παιχνίδια που απομένουν.
Η Σκεπαστή προηγήθηκε στο 16΄ με πλασέ του Ζουζουλή ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παντριαδικού πλασάροντας τον Οικονομίδη.
Ο Παντριαδικός μετά το 25΄ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 32΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Ταψή ο οποίος νίκησε τον Σωτηρόπουλο.
Πρίν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι δύο λεπτά μετά πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Γκρινιάρη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χασάνδρα.
Με το παιχνίδι να έχει τρελό ρυθμό και κάθε φάση να μυρίζει γκολ στο 42΄ ο Θαλασσινός Θ. σούταρε από ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Οικονομίδη.
Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν την απάντηση και στο 44΄ ο Μουτουσίδης πλάσαρε για το 2-3 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το γκολ της ισοφάρισης και τον Παντριαδικό να χτυπάει στην κόντρα ώστε να κλειδώσει τη νίκη.
Ο Τσούτσης στο 67΄ που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σωτηρόπουλο το πλασέ του όμως πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.
Η καλύτερη στιγμή για την Σκεπαστή ήταν στο 78΄ με το πλασέ του Θαλασσινού Ι. του Β. να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Σκεπαστή: Σωτηρόπουλος Θαλασσινός Ι. του Α.Ανδρέου Σωτ. Κωνσταντός Ξιφαράς Γερογιάννης Ανδρέου Α.(46΄ Αγιασοφίτης) Θαλασσινός Ι. του Β. Καρατζούδης(50΄ Γερογιάννης Δ.) Θαλασσινός Θ. Ζουζουλής

Παντριαδικός: Οικονομίδης Τζάβρας Καραμπέτσος Ταψής Γκρινιάρης Πασάι Χασάνδρας Γ. Νόνας Μπαιμπάκης Μουτουσίδης(90΄Παπ/ίνου) Τσιμιχόδημος(65΄Τσούτσης)