Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ψηλά ο πήχης στον Α.Ο.Ν.Α.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Ν.Αρτάκης πραγματοποιήθηκε η Γ.Συνέλευση του Α.Ο.Ν.Α.
Στο κάλεσμα της διοίκησης το παρόν έδωσαν εκτός από τους φίλους της ομάδας και αρκετοί επίσημοι από την περιφέρεια,τον Δήμο και την τοπική κοινότητα..
Την Ε.Π.Σ.Ε. εκπροσώπησε ο Δ. Ιωσήφ με τον Γ.Παπακωνσταντίνου να βρίσκεται για ακόμη μία φορά δίπλα σε ομάδα του νομού.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Α. αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους έκανε ένα απολογισμό της περσινής πρώτης χρονιάς και στη συνέχεια κατέθεσε το πλάνο που θα ακολουθήσουν βάζοντας τον πήχη ψηλά.
Ο Γ.Βαγιάννης ξεκίνησε κάνοντας λόγο για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις τονίζοντας πως είναι διατεθειμένοι σε συνεργασία με τους αρμόδιους ώστε το ''Ν.Κίλιμπας'' να μετατραπεί σε στολίδι.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο κομμάτι των ακαδημιών λέγοντας πως γι αυτούς αποτελεί  στοίχημα ώστε ο Α.Ο.Ν.Α. κάποια στιγμή να στηρίζεται στα δικά του παιδιά.
Στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα συνεργασίας με τον Αστέρα Βατώντα στο κομμάτι αυτό.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Α. έκανε λόγο για το μάρκετινγκ με τα σημάδια προόδου στο τομέα αυτό να είναι εμφανή το τελευταίο χρόνο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι επιβεβαίωσε τη συνέχιση συνεργασίας με τον Β.Ζέρβα και πως ήδη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς παίχτες ώστε αυτοί να ντυθούν στα ερυθροκίτρινα.
Δεν έκρυψε πως όνειρο του είναι ο Α.Ο.Ν.Α  τα επόμενα χρόνια να φιγουράρει στις επαγγελματικές κατηγορίες.