Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

REGIONS CUP: Εύβοια - Σουηδία 2 - 2


Χάθηκε η ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της
Με 2-0 προηγήθηκε η Μικτή Εύβοιας στον αγώνα με την ομάδα της Σουηδίας (Gothenburg), αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Κάρντιφ της Ουαλίας όπου γίνεται η προκριματική φάση για το Regions Cup, αφού ισοφαρίστηκε δυο λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο α' ημίχρονο με τον Δημήτρη Αγγελάτο στο 7’ και ο ίδιος στο 25’ έκανε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των Σουηδών απέκρουσε σωτήρια


Στο β' ημίχρονο ο Καραντάκης έκανε στο 64’ το 2-0. Ομως, οι Σουηδοί μείωσαν στο 71’ με τον Araya και στο 88’ ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Koaney. Στο 94’ (κρατήθηκε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις) οι Σουηδοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας Ντουμάνης κράτησε όρθια την ελληνική ομάδα.

Με την Εύβοια δεν αγωνίστηκε ο Ανδρέας Μήτρου (τραυματίας), ενώ ο Καλοχωρίδης πήρε 2η κίτρινη και δεν θ’ αγωνιστεί  στο ματς της Κυριακής  (ώρα 6 Ελλάδας) με την Ουαλία.
Η Εύβοια μετά από δύο αγώνες έχει 4 βαθμούς και όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση, με την Εύβοια να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της.
 ΕΥΒΟΙΑ/ΕΛΛΑΔΑ (Θανάσης Γουρνάς): Ντουμάνης, Τζάβρας (78' Καλλίτσης), Μπαλόζι, Καραμπάς, Καλοχωρίδης, Ντούρμας, Αναστασίου, Καραντάκης, Αγγελάτος (91' Ζουρμπουλής), Κούρτης (66' Παπαδάκης), Πιλάτης.






ΣΟΥΗΔΙΑ: Zumberi, Araya, Lundqvist (66' Frindt Faundez), Kalash, Coaney, Akyol, Valenzuela Abello, Aslaner, Yasin, Köse, Frindt Faundez.