Στη σκιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ξεκινά όπως μας λένε το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και η Εύβοια θα εκπροσωπηθεί από 2 ομάδες τον ΑΌ Χαλκίς  και τον Απόλλων Ερέτριας.
Η μια έχει φάει με το κουτάλι την κατηγορία ενώ η Ερέτρια μπαίνει σε ένα άγνωστο για αυτή δρόμο,έναν δρόμο όμως που δεν θα έχει πολύ μεγάλο άγχος. Η διοίκηση θα πράξει τα αναμενόμενα και θα κατέβουν να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.
Από την άλλη μεριά η Χαλκίδα είναι υποχρεωμένη να ζητήσει αυτό που δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια να ανέβει επιτέλους κατηγορία και να σπάσει κατάρα χρόνων από την μεγάλη απόσυρση Αλεξάνδρου μιας και ήταν η ομάδα που έδωσε μεγάλες χαρές στη πόλη της χαλκιδας
Τα μερομηνία όμως δεν είναι καλά διοτι δεν υπαρχει καποιος μεγαλομετοχος που θα μπορεσει να παρει αυτη την ομαδα από το χέρι και να της δώσει σάρκα και οστά.
Μετά βεβαίως και τελευταία γεγονότα όπου την διοίκηση την ανέλαβαν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τη στόφα της διοίκησης που θα κάνει τη διαφορά αλλά θα προσπαθήσει με τον παλιό η προηγούμενο καθεστώς να συνεχίσουν αυτό που έκαναν και οι προηγούμενοι ,Και το λέω αυτό διότι δεν ήρθε κάποιος και να πει Εσείς οι προηγούμενοι τελειώσατε πηγαίνετε σπίτι σας τωρα αναλαμβάνουμε Εμείς!!!
Όπως και να χει όμως ο καιρός θα δείξει την αξιοπιστία αυτής της διοίκησης που όπως είπα δεν ακούω και τα καλύτερα.
Από την άλλη γνωρίζοντας την κακή έως απαράδεκτη διοίκηση της προηγούμενης χρονιάς ρωτώ Ποιος από τους παιχτες θα μείνει στην ομάδα η ποιοι θα έρθουν να φορέσουν αυτή τη φανέλα Όταν τα δεδομένα από ότι φαίνεται θα είναι τα ίδια?
Η κατάρα της φυγής Αλεξάνδρου πιστεύω θα συνεχιστεί και μακαρι να βγω ψεύτης.
Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ