Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θετικές οι εξελίξεις για την ομάδα της Σκεπαστής

Θετικές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις εξελίξεις για την ομάδα της Σκεπαστής η  οποία φέτος αν και νεοφώτιστη στην Α΄Κατηγορία, τα πήγε πολύ καλά και τερμάτισε και σε καλή βαθμολογική θέση.

Ήδη έχει δηλώσει  μέσω κοινωνικών δικτύων πως παραμένει στην ομάδα ο Γιάννης Ντέντης, ο «βραχύσωμος και ταχυπόδαρος» (όπως τον χαρακτηρίζουμε συχνά) Νεοπυργιώτης ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει περάσει και από τον Ηρακλή Ψαχνών στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Ανανέωσαν επίσης και θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά και οι Καψάλας , Καρατζούδης και Αγιασοφίτης, με  αποτέλεσμα η ομάδα να ξεκινά με μια καλή «μαγιά».

Επίσης φαίνεται να λύνεται ένα σχεδόν «χρόνιο» πρόβλημα της ομάδας της Βόρειας Εύβοιας, αυτό του τερματοφύλακα. Πρόσφατα ο Απόστολος Σωτηρόπουλος ο οποίος υπηρετούσε στην Ηγουμενίτσα, μετά το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου μετατέθηκε στην Χαλκίδα. Έτσι ο πολύ καλός Ιστιαίος τερματοφύλακας θα είναι διαθέσιμος πλέον να αγωνιστεί απρόσκοπτα  και να ενισχύσει τη θέση της ομάδας του κάτω από τα γκολπόστ.

Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, να ευχηθούμε και τα χρόνια πολλά της σελίδας μας στον Απόστολο Σωτηρόπουλο που εορτάζει το Σάββατο 30-6-2018. Χρόνια πολλά επίσης και στον Αποστόλη (Τόλη) Γεωργίου.
Για τη σημερινή ημέρα να πούμε χρόνια πολλά για τον επίσης παίκτη της Σκεπαστής Παύλο Γερογιάννη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους…