Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολη επικράτηση για την Δόξα Προκοπίου 4-1 την Κήρινθο

Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίχτες τις Δόξας Προκοπίου όπου επικράτησαν για την δεύτερη φάση του κυπέλλου με το ευρύ σκορ 4-1  επί της Κηρίνθου.
Οι μαυραετοί έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φίλαθλους που βρέθηκαν σήμερα  στο γήπεδο.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ανέτοιμοι και φάνηκαν στο παιχνίδι μετά το 65'΄οπου έπαιξαν με αριθμητική υπεροχή (αποβλήθηκε σωστά με απ ευθείας κόκκινη από τον κύριο Κασομούλη ο Θανάσης Μορφούλης).
Την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι είχε η ΑΕ Κηρίνθου μόλις στο 3' όταν σουτ του Λαλανίτη η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκαριών του Αλατζά.
Στο 9'΄ωραια συνεργασία Μακρή- Κουτσουφλάκη ο τελευταίος μέσα από την περιοχή με υποδειγματικό πλάσε έκανε το 1-0.
Στο 19'΄παλι ο Μακρής έστρωσε ωραία έξω από την περιοχή στον Κουτσουφλάκη όπου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.
Στο 37'ο Μορφούλης Θανάσης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Σεφέρη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσουφλάκης πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του.
Η Δόξα θα μπορούσε να σκοράρει και άλλες φορές στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Μακρή και τον Κουτσουφλάκη.
Στο 53'ό Μάλιαρης με ωραία πάσα βρήκε το Θανάση Μορφούλη όπου με εξαιρετικό πλάσε έκανε το 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μετά το 60'΄οπου και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να μειωσουν το σκορ.
Στο 88'ο Περήφανος Γιώργος ανετράπη από τον Τσιπτσή ο κύριος Κασομούλης έδειξε την άσπρη βούλα, το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Σταματέλος πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την Κήρινθο.
Δόξα Προκοπίου:
Αλατζάς, ΜορφούληςΓ, Κεχαγιάς,(72'΄Γεωργίου) Κανελόπουλος, Τσούπρος(65'΄Τσιπτσής), Μάλλιαρης, Καλάης, Μακρής(55'Άγγελόπουλος), Κουτσουφλάκης, Σταμούλος(81'΄Παπατσούλης), ΜορφούληςΘ.



ΑΕ Κηρίνθου
Σταματίου, Μόσχου, Τριανταφύλλου, Σεφέρης, Τσώτος(68'Δημητρίου), ΣταματέλοςΠ(72'ΣταματέλοςΙ), Τζανής,(55'΄Βρέτος) ΠερήφανοςΓ, Τσούτσικας,(65'΄Καστανιώτης), Λαλανίτης, ΠερήφανοςΝ.