Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετη πρόκριση για τον Ηρακλή

 Ο Ηρακλής Ψαχνών χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε του Καλοχωρίου-Παντειχίου με 0-4 περνώντας στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Με καλή κυκλοφορία και ασφυκτικό πρεσάρισμα που ξεκινούσε από την επιθετική γραμμή ο Ηρακλής με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο είχε ένα εύκολο απόγευμα δείχνοντας πως ο Σ.Μεθενίτης περνάει παιχνίδι με παιχνίδι τη δική του φιλοσοφία στον ροπαλοφόρο.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους μπήκαν κάπως διστακτικά στο παιχνίδι και στο καλό τους διάστημα 46΄-60΄ είχαν δύο καλές ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.
Ο Γ.Φούρλης σίγουρα έχει πολλή δουλειά ακόμη αν θέλει οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο επιτυγχάνοντας τον στόχο τους.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με εκτέλεση φάουλ του Γκάβαλη έπειτα από καλοστημένη κομπίνα
Ο Ηρακλής συνέχισε να υπερέχει και στο 28΄ ο Γκάβαλης βρήκε τον Μήτρου που με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2.
Στη επανάληψη ο Σ.Μεθενίτης έριξε στο παιχνίδι τους νεαρούς Κατσαρή και Βογιατζή που άφησαν άριστες εντυπώσεις.
Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 55΄ με τον Ζουρμπουλή Χ. να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια του Αρχοντάκη.
Μετά το 60΄ ο Ηρακλής πήρε και πάλι τα ηνία του παιχνιδιού σκοράροντας με τον Γκάβαλη στο 66΄ για το 0-3 και τον Χασαπίδη στο 67΄ για το 0-4.
Στη συνέχεια ο Ηρακλής έριξε στροφές με τον Κατσαρή να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 81΄ να χριστεί σκόρερ στην παρθενική του εμφάνιση.

Καλοχώρι-Παντείχι Αρεναφτσής Σιγανός Καραλής Κολιόπουλος(65΄Καραμπάς χ.) Ίσσαρης Δαμπάνης(70΄Τουρχανάι)Ζαχαριάδης(75΄Σακάλογλου) Ζουρμπουλής Π. Ζουρμπουλής Χ. Καραμπάς Θ. Σαμπάνης



Ηρακλής Ψαχνών: Αρχοντάκης Ντούμας(46΄Χασαπίδης)Αγγελάτος Δ.(70΄Κατσαρής) Μπακομήτρος Τσολάκος(46΄Βογιατζής) Ζουλιώτης Καραχάλιος Κούτρας Γκάβαλης Αγγελάτος Γ. Μήτρου