Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόκριση με ανατροπή για το Αφράτι

 Η Αναγέννηση Αφρατίου παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση επικρατώντας του Ληλάντιου με 1-3 παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι στην επανάληψη πετυχαίνοντας δύο γκολ και σπαταλώντας τουλάχιστον άλλες δύο ευκαιρίες να αυξήσουν το δείκτη του σκορ πήραν δίκαια την πρόκριση.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ τους σκορ κάτι που τους επηρέασε αρνητικά όπως φάνηκε
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά με το σουτ του Λεοντή στο 4΄ να αποκρούει σε κόρνερ ο Βαβουλιώτης.
Το Ληλάντιο συνέχισε να πιέζει και στο 9΄ έπειτα από σέντρα του Παπασχολή η κεφαλιά του Παπαγεωργίου δεν βρήκε στόχο.
Το Αφράτι πήρε μέτρα στο γήπεδο με τον Μαραγκό στο 25΄ να σουτάρει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.
Το Ληλάντιο άνοιξε το σκορ στο 34΄ με δυνατό σουτ του Καρλατήρα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βαβουλιώτη.
Η Αναγέννηση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 41΄ με τον Τουλούμη ο οποίος νίκησε τον Λεοντή από τα έντεκα βήματα.
Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε ακόμη καλύτερο ρυθμό με τον Μπασούκο στο 62΄ να μην μπορεί να νικήσει τον Βαβουλιώτη
Το τελευταίο εικοσάλεπτο ανήκει στο Αφράτι που εκτός δύο κλασσικές ευκαιρίες πέτυχε και δύο γκολ με τον Αναγνώστου στο 78΄ και τον Σάλεμ στο 83΄ στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Αφρατίου.
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σ.Τζαννής δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του και την δίκια πρόκριση που πήρε η ομάδα του.

Α.Ε.Ληλαντίου;Λεοντής Θ. Χαλιώτης Τόγκος Ν ντοι Μακ κόλλιας Πόγκας Νάνος(46΄Μικράκης Παπαγεωργίου Λεοντής Γ.(46΄Κουλοχέρης) Παπασχολής(60΄Μπασούκος) Καρλατήρας

Αναγέννηση Αφρατίου;Βαβουλιώτης Καλύβας(79΄Μαργέτης) Βάθης Βαλκάνος Πράσσας Μαραγκός(46΄Τρίκκας)Μαντάς Σίδερης Αναγνώστου 983΄Σολογιάννης)Σάλεμ Τουλούμης (53΄ Σπανός)

Επιμέλεια:Χρήστος Σεφερλής