Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γ.Αγγελάτος κρατούσε το ρόπαλο για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 1-0 της Σκεπαστής παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας.
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ οι Ψαχνιώτες πήραν τη νίκη και αν δεν ήταν φλύαροι σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού θα μπορούσαν να πετύχουν και κάποιο άλλο τέρμα.
Ο Ηρακλής με αρκετούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι του και καλά χτυπήματα στα στημένα έπειτα από δουλεμένες κομπίνες έδειξε στο σημερινό παιχνίδι αρκετά καλά στοιχεία που θα τον διακρίνουν φέτος δίνοντας του πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων.
Από την άλλη πλευρά η Σκεπαστή παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς και χωρίς τον Β.Μπεκάκο στο πάγκο μη καταφέρνοντας να κάνει τελική προσπάθεια σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές απουσίες και με μόλις δύο παίχτες στον πάγκο δίπλα στον Κ.Τσαραμίση.
Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 15΄ όταν το πλασέ του Γκάβαλη από πλεονεκτική θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρόπουλου.
Το γκολ που έδωσε τη πρόκριση στους γηπεδούχο το πέτυχε στο 50΄ ο Γ.Αγγελάτος με ωραίο πλασέ στη κίνηση ανοίγοντας το σκορ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή χωρίς όμως να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Σωτηρόπουλου που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρόν.
Η Σκεπαστή από την πλευρά τους έχοντας μόνο και έρημο στην κορυφή της επίθεσης τον Αλεξίου μέχρι το 70΄ και στη συνέχεια τον Θαλασσινό θ. δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω από μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ηρακλής Ψαχνών:
 Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Αγγελάτος Δ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Κούτρας, Τσούτσης, Τσολάκος, Γκάβαλης,(34΄ λ.τ. Χασαπίδης), Αγγελάτος Γ., (77΄Σιαράπης), Μήτρου





Σκεπαστή:
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι., Ανδρέου, Καλλίτσης, Κωνσταντός, Γερογιάννης Π. Γεωργίου,Καψάλας, Αλεξίου,(70΄ Κάβουρας), Θαλασσινός Θ., Καρατζούδης.