Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ταξιάρχη - Ευβοϊκός Γουβών : 0 - 2


Για την 3η Αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, ο Ταξιάρχης σήμερα φιλοξένησε στο γήπεδο του Νέου Πύργου ην ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών.
Η ομάδα του Κώστα Μισιρλή αν και είχε περισσότερες καλές στιγμές από τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι έφυγε ηττημένος με τελικό σκορ 0-2.
Ο Ταξιάρχης  είχε δυο πολύ καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, η πρώτη στο 29΄ με τον Καραβά να πλασάρει στον Γ. Κουτσογιωργάκη και εκείνος κάτω από πίεση σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο του Πλατιά. Η δεύτερη ευκαιρία ήλθε στο 31΄ με τον Καραβά να σουτάρει από την μικρή περιοχή για τα δίχτυα των Γουβών, εκεί όμως βρέθηκε ξαφνικά το σώμα του Μπαλαγιάννη και η μπάλα εξοστρακίστηκε χτυπώντας στο σώμα του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο  44΄ με σουτ – κανονιά του Δ. Σελίμη που τράνταξε το οριζόντιο του Σάμιου.
Στο δεύτερο μέρος οι Γούβες μπήκαν δυνατά και μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά πήραν το σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 51΄ ο Τουρέ ξεγελώντας τον Σάμιου πλάσαρε στα δίχτυα του και άνοιξε το σκορ, 0-1. Αμέσως μετά, στο 52΄ , ο Χάρης Βασιλείου από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής βρήκε στόχο και έκανε το τελικό 0-2.
Αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά και ανέβασαν και ρυθμό δημιουργώντας ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Τελευταία καλή ευκαιρία ήταν για τον Ευβοϊκό, με τον Δ. Σελίμη να σουτάρει από μακριά και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Σάμιου.


ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ:

Σάμιος, Τσαμούρογλου (80΄ Κουτσογιωργάκης Σ), Σούρρας (70΄ Παπαγιανόπουλος), Κριάρης, Δέσπους Δ, Κοντογιάννης Κουτσογιοργάκης Γ (55΄ Μισιρλής), Μπαλαμούτης, Καραβάς, Λυσσέας, Χουβαρδάς Δ



Ευβοϊκός Γουβών:

Πλατιάς, Τρίγκας (46΄ Γαβριήλ), Μπαλαγιάννης, Σελίμης Δ (85΄ Ιωσήφ), Φλέβας, Στραφιώτης, Βαλμάς, Δελχάς (46΄ Τουρέ), Βασιλειου, Ανέστης, Σελίμης Ν (74΄ Γαβριήλ)


Διαιτητής: Καλαμάτας
Βοηθοί: Λιαγκάκης – Παππάς

Δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ
κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί