Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό στον Αγ.Ιωάννη και μόνος στην κορυφή ο ΑΟ Ζάρητρα

Μόνος στην κορυφή έμεινε ο ΑΟ Ζάρητρα που πέτυχε σημαντικό διπλό μέσα στον Αγιο Ιωάννη επί του γηπεδούχου Αρη με 2-0 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Καρύστου στο ντέρμπι του νότου.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα των ημιχρόνων αλλά όσο πέρναγε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν την απόδοση τους και έφταναν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να κάνουν 2 καλές ευκαιρίες στο Α' ημίχρονο στο 34' με τον Ντούνη να σουτάρει και τον Καρκαλέτση να διώχνει σε κόρνερ και στο 43' με τον Σπανό να κάνει διαγώνιο σουτ λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρκαλέτση, στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν σε 1-2 περιπτώσεις αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Στο Β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αφού έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Σπανό στο 67' που από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ και έφτασαν στο γκολ στο 75' όταν ο Παναγιώτου με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής χτύπησε πέντε λεπτά αργότερα στο 80' όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε σωστά τον Καρκαλέτση κάνοντας το 0-2.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα και το τελικό 0-2 βρήκε τους φιλοξενούμενους στην κορυφή και τους γηπεδούχους προβληματισμένους.
Διαιτησία: Ντούρας - Αντωνίου - Καρράς

Αρης Αγ.Ιωάννη (Καδδίτης Π):
Καρκαλέτσης, Μεγαρίτης, Ποδαράς, Μάλλιος, Μακρύγιαννης(52' Φέλερης), Μπράχο, Θεοδωρακόπουλος, Περήφανος, Παναγιάρης(75' Καλαμιώτης), Πιλάτης(78' Πολύχρονος), Σίμωσης(57' Μήτρου).



 

ΑΟ Ζάρητρα (Μεταξάς Κ):
Καλλιοτζής, Μπουραντάς, Χουχούμης, Τσέλα, Λιώνης, Μαχιλάϊ, Αποστόλου, Αγκαλίου(85' Τοτός), Παναγιώτου, Σπανός(78' Πέππας), Ντούνης(70' Μπράχα).