Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το καράβι σάλπαρε στο ντέρμπι του νότου Μαρμάρι - Κάρυστος 2-1


Το "καράβι" του Μαρμαρίου σάλπαρε στο ντέρμπι του νότου και έριξε από την κορυφή το "δελφίνι" της Καρύστου, οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι όπως ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες και αρκετό κόσμο στην εξέδρα.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και νίκησαν δίκαια τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να αποδείξουν την βαθμολογική τους θέση αλλά και τους στόχους που έχουν για την φετινή χρονιά.
Το Μαρμάρι προηγήθηκε στο 44' με τον Φραγκίσκο Ποδαρά που πλάσαρε σωστά σε τετ α τετ  τον Κότσαρη και έκανε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 50' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλογιάννης.
Η Κάρυστος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν η μείωση του σκορ σε 2-1 στο 90+3' με κεφαλιά του Σφυρίδη.
Η νίκη αυτή φέρνει άνεμο αισιοδοξίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος στους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έπεσαν από την κορυφή προβλημάτισαν  με την μέτρια εμφάνιση τους.

 Μαρμάρι (Παπαγιαννάκης - Σιδέρης): 
Καλογερόπουλος, Χαραγκιώνης, Ντάφλος, Δασκαλάκης (90’ Κέκης),Βαζιουράκης, Μαρμαρίδης ( 90' Μανωλης), Τσαπέπας, Διακάκης, Ποδαράς Δ., Ποδαράς Φ. (76’ Αστηθάς), Μπαλογιάννης (86' Τούντας).


                                                                     Κάρυστος (Τζόκας): 
Κότσαρης, Ρουκλιώτης Γ, Καράβολας (70’ Ρουκλιώτης Κ.), Σφυρίδης, Παπασταματίου (85’ Τσέπας), Παπαδάκης (52’ Μπιθικούκης), Τούρλας,Ρέτσας, Κασέμι, Μπόκαρης, Ζάνι (52’Βασίλειου)