Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 6-0... Χτύπησε με έξι... ροπαλιές


 Καταιγιστικός ο Ηρακλής Ψαχνών κόντρα στον Ελλήσποντο, επέστρεψε στις επιτυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας με 6-0.
Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη χρειάστηκε 35' λεπτά για να καθαρίσει το παιχνίδι και την υπόθεση νίκης, πετυχαίνοντας 5 γκολ στο πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν ασφυκτική πίεση από τον ΗΡΑ, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και έπαιξαν ελεύθερα σε όλο το 90λεπτο. Μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, όμως λίγο η αστοχία, λίγο η πολύ καλή εμφάνιση του Αρχοντάκη δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν.
Πρώτη καλή στιγμή στο 5', ο Αγγελάτος Δ., με
απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πολύδωρου.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκάβαλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Κοντάκη και απέσπασε πέναλτι από τον Πολύδωρο.

Ο Καραχάλιος δεν χαράμισε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 16' ήρθε το 2-0 για τον Ηρακλή, πάλι με σκόρερ τον Καραχάλιο.

Στο 20', ο Μήτρου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κούτρας με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε για τρίτη φορά. Ότι δεν κατάφερε στο 5ο λεπτό το πέτυχε στο 28' ο Δημήτρης Αγγελάτος, αφού με φανταστική εκτέλεση φάουλ έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα με τέσσερα τέρματα.
Στο 35', πάλι ο Αγγελάτος Δ., με κεφαλιά, από σέντρα του Μήτρου, νίκησε για 5η φορά τον Πολύδωρο.


Το τελικό 6-0 πέτυχε ο Καραχάλιος στο 84' εκμεταλλευόμενος τη λάθος απομάκρυνση της άμυνας του Ελλησπόντου.


Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει γκολ σε δύο περιπτώσεις. Πρώτη καλή στιγμή στο 23', όμως ο Λάζρι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη, ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον εξαιρετικό Αρχοντάκη. Ντεμπούτο έκανε ο Θανάσης Παλαιολόγος (μπήκε αλλαγή στη θέση του Μπακομήτρου), ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Με μία ακόμα προσθήκη θα ολοκληρωθεί το παζλ για την ομάδα του Θανάση Μεθενίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα είναι επιθετικός και είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Εύβοιας.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κηρύκου, Δελχά και Ρουμπή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ : (Μεθενίτης Θαν.)
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜ., ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 53'), ΤΣΟΛΑΚΟΣ (ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ 60'), ΚΟΥΤΡΑΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Γ., ΓΚΑΒΑΛΗΣ (ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΗΣ 45'), ΣΙΑΡΑΠΗΣ (ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ 40'), ΜΗΤΡΟΥ.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ : (Τοκπασίδης Παν.) 
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ, ΡΟΓΑΛΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΑΚΗΣ Δ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΑΚΛΑΓΕΜΕΖΗΣ 45'), ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ, ΡΟΥΜΠΗΣ (ΚΟΥΤΣΑΥΛΗΣ 37'), ΦΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ, ΛΑΖΡΙ, ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΡΗΣ