Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Χάρης χάρισε τη νίκη στον Α.Π.Κ.Ο.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι ο Α.Π.Κ.Ο. πήρε τη νίκη με 0-1 απέναντι στο Καλοχώρι-Παντείχι που αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου εικοσιπέντε λεπτά.
Με τις δύο ομάδες να έχουν τις φάσεις για να πετύχουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο τυχεροί φεύγοντας με σημαντικό διπλό από μία δύσκολη έδρα.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 12΄ με τον Προβή στην προσπαθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Αραβανή.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τις προσπάθειες των
Ελευθερίου Χ. στο 15΄ και Βαρσαμά στο 17΄ να μη βρίσκουν στόχο
Ακριβώς με τη συμπλήρωση του ημιχρόνου ο Αραβανής νίκησε τον Σαμπάνη που βρέθηκε μόνος απέναντι στον πορτιέρο της Δροσιάς.
Με την έναρξη της επανάληψης το Καλοχώρι -Παντείχι βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Καραμπά να σουτάρει δίπλα από τα δοκάρια.
Στο 50΄ είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Μπασούκο να πλασάρει και τον Ίσσαρη να διώχνει πάνω στη γραμμή.
Οι γηπεδούχοι στο 67΄ έμειναν με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ίσσαρη με δεύτερη κίτρινη μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα
διαμαρτυριών από τους φίλους του Καλοχωρίου -Παντειχίου
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 80΄ με τον Αργυρό να εκτελεί το κόρνερ το σουτ του Καρλατήρα έδιωξε προσωρινά ο Δρεναφτσής και στην επαναφορά ο Χάρης Ελευθερίου με προβολή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.


Καλοχώρι-Παντείχι:Δρεναφτσής Ντούκα Καραλής Ίσσαρης Σαμαρτζής Δαμπάνης(80΄Τουρχανάι) Ζαχαριάδης(80΄Σακάλογλου) Ζουρμπουλής Χ. Ζουρμπουλής Π. Καραμπάς Σαμπάνης

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς: Αραβανής Σεινταρας Δεληγιάννης Δουρδουβέλας Προβής(75΄ Καρλατήρας) Κάκιος Μπασούκος (90΄Τζέμος) Σουλιωτάκης(61΄Ελευθερίου Σ.) Αργυρός Βαρσαμάς Ελευθερίου Χ.