Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αυλωναρίου - ΑΠΟ Καστέλλας 1-0

Σε ένα αγώνα με δύο πρόσωπα ο ΑΟ Αυλωναρίου πήρε την νίκη και το τρίποντο από την φιλότιμη και νεανική ομάδα της Καστέλλας με 1-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10' έχοντας τον έλεγχο του αγώνα.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 23' λίγο έλειψε  να φέρουν τον αγώνα στα ίσια, στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία που είχαν στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος το Αυλωνάρι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ, απέναντι στην Καστέλλα που δεν είχε το αγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και μόνο δύο ευκαιρίες.
Στο 10' με πλασέ του Καράπα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 1-0 μετά από παράλληλη σέντρα.
Στο 29' ο Γραμματικόγιαννης πλάσαρε μόνος του απέναντι από τον Διαμαντάρα με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο 69' ο γκολκίπερ της Καστέλλας Κουρτέλης απέκρουσε δυνατό σουτ του Μανδράκα.
Στο 71' ο Τριανταφύλλου πλάσαρε αλλά ο Διαμαντάρας απέκρουσε.
Στο 85' μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι σε πλασέ από κοντά Τσάγκου που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Κεραυνός του Τριανταφύλλου στο 89' έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ για την Καστέλλα
Στο 90' σέντρα του Τσάγκου, πλασέ του Τσαλιαγκού έδιωξε με τα πόδια και την βοήθεια του δοκαριού ο γκολκίπερ της Καστέλλας σε κόρνερ.
Στο 95' ο Μανδράκας έπιασε δυνατό σουτ που κόντραρε σε σώματα αμυντικών που απέκρουσαν σώζοντας την εστία τους και αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.
ΑΟ Αυλωναρίου:
Διαμαντάρας, Παππάς (80′ Φωτιάς), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Καράπας, Κούκης (56′ Κωνστάντιος), Τσάγκος, Καρλής (87′ Τσαλιαγκός), Λαθουράς (90′ Περιβολάρης), Μανδράκας.
ΑΠΟ Καστέλλας
Κουρτέλης, Μαρίνος, Οσμάνι, Παυλίδης, Κουβούσης, Καραλής, Δεληγιώργης, Πάλλης, Αρχοντούλης (80′ Χασάνδρας), Α. Γραμματικόγιαννης,  Παπαρούνης (50′ Τριανταφύλλου).