Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς- Απόλλων Ερέτριας: Κυρίαρχος στο ντέρμπι της Εύβοιας

  Με 4-1 επικράτησε ο Α.Ο.Χ. του Απόλλων Ερέτριας σε ένα χορταστικό παιχνίδι ανεβαίνοντας ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.
Με τους παίχτες του Δ.Λύκου να κάνουν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση η Χαλκίδα εκτός από το τρίποντο κατάφερε σε ακόμη ένα παιχνίδι να ξεχάσει τα πολλά προβλήματα που την ταλανίζουν.
Από την άλλη πλευρά ο Δ.Βαλκάνος είδε σήμερα τρεις παίχτες του να φεύγουν από το χορτάρι τραυματίες με φυσιολογικό  αποτέλεσμα και λόγω των περιορισμένων εναλλακτικών λύσεων να μη μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός μέχρι τέλος.
Ο Α.Ο.Χ. ευτύχησε στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Μπασινά να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Ντάμπου από την γωνία της μικρής περιοχής
Η Ερέτρια κατάφερε να αντιδράσει προειδοποιώντας στο 16΄με τον Σταυριανό να διώχνει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Βαλκάνου.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βαλκάνος εκτέλεσε το φάουλ με τον Κόντο να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 21΄ ο Παπαδάκης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μπασινά βάζοντας και πάλι μπροστά στο σκορ την Χαλκίδα..
Με το παιχνίδι να έχει πολύ καλό ρυθμό παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο ο Παπαδάκης στο 35΄ πλάσαρε δίπλα από τα δοκάρια μη μπορώντας να αξιοποιήσει την ιδανική σέντρα του Ντάμπου.
Ο Βέργος στο 41΄ νίκησε τον Μπασινά κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του πετυχαίνοντας το ωραιότερο γκολ στο παιχνίδι.
Με την ατυχία να έχει χτυπήσει τον Απόλλωνα καθώς Μώρος και Μπαλόζι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 52΄ είδαν τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυριανού σε εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου χάνοντας την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Μετά το 60΄ ο ρυθμός έπεσε με τις δυνάμεις να εγκαταλείπουν τους παίχτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα αυτό να βολεύει τους γηπεδούχους
Το κερασάκι στην τούρτα για την Χαλκίδα το έβαλε στο 85΄ ο δεκαεφτάχρονος Παλαιολόγος πλασάροντας για το 4-1 έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Μπουζούρα.

Α.Ο.Χαλκίς: Σταυριανός Δούλος Γιαλαμίδης Σχίζας Μπουζούρας Βέργος(85΄ Σπυριδάκης) Ντάμπος Παπαδάκης(66΄Παλαιολόγος)Πατερίτσας (74΄Πλούμης) Ντελέκος Χαραλαμπίδης(75΄Σταματούκος)

Απόλλων Ερέτριας: Μπασινάς(70΄λ.τ. Ναβροζίδης) Μετσανάι Ρούσσος Βαλκάνος
Κόντος Καλοχωρίδης Μπαλόζι(35΄ λ.τ.Σμπιλίρης) Ντουλαβέρης Μώρος(43΄ λ.τ.Κορακιανίτης) Τόρα Αμαραντίδης