Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με παράπονα τέλειωσε το ντέρμπι Αρτεμησιακού - Γούβες με σκορ 1-1

 Με παράπονα και από τις δύο ομάδες προς την διαιτησία ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, μεταξύ Αρτεμησιακού και Ευβοϊκού Γουβών, το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα σε βαθύ σούρουπο και με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι δεν έχει να δρέψει δάφνες για την ποιότητά του, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τις Γούβες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στην κατοχή.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε αδιάφορα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν πρωτοβουλίες μετά το 70΄ και να πιέζουν πολύ την άμυνα του Πλατιά, χάνοντας και ευκαιρίες για σκοράρισμα.
Τελικά στο 79΄ ο Καρακάξης έδωσε τη λύση με ένα πολύ ωραίο γκολ από κοντά, 1 – 0, στέλνοντας παίκτες και φιλάθλους σε τρελούς πανηγυρισμούς.
 Όμως μετά από 6 λεπτά, στο 85΄συγκεκριμένα, ο Βασιλείου σε μια αναμπουμπούλα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, 1 – 1.
Λίγο μετά, στο 87΄, σε επίθεση του Αρτεμησιακού και μέσα στην περιοχή του Πλατιά, η μπάλα περνά από πολλά πόδια και τελικά από τον Ψύλλο που ήταν κοντά στο τέρμα, βρίσκει τα δίχτυα και κάνει το 2-1 με όλους του Αρτεμησιακού να πανηγυρίζουν και με τον κο Βρακά να δείχνει τη σέντρα.
Και ο βοηθός ξεκίνησε σε πρώτο χρόνο για τη σέντρα αλλά σχεδόν αμέσως σταμάτησε και σηκώνοντας τη σημαία του υπέδειξε τον Ψύλλο σε θέση οφσάιτ.
Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τον βοηθό και το ίδιο έκανε και ο κος Βρακάς, που μετά από μια συζήτηση με τον βοηθό και μέσα σε παράπονα και των δύο ομάδων, ακύρωσε το τέρμα.
Οι διαμαρτυρίες που ακολούθησαν τον οδήγησαν να πάρει τους βοηθούς και να μπει στα αποδυτήρια για περίπου πέντε λεπτά. Εν τω μεταξύ ο αγωνιστικός χώρος και οι κερκίδες είχαν «πάρει φωτιά» και με τις δυο πλευρές να παραπονιούνται.
Στη συνέχεια και αφού είχαν περάσει δέκα λεπτά και ήδη το σούρουπο είχε ξεκινήσει να γίνεται νύχτα,  οι διαιτητές επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε για περίπου τέσσερα λεπτά.
Στο παιχνίδι υπήρξαν τρείς κόκκινες κάρτες:  απο τις Γούβες ο Μπαλαγιάννη στο 86' για άσεμνη χειρονομία και ο Ν. Σελίμης στο 96' γιατί κινήθηκε απειλητικά κατά του Α' Βοηθού) ενώ απο τον Αρτεμησιακό  με τη λήξη του ματς ο  Α. Γοργομάτης για λεκτική επίθεση στον διαιτητή.

Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  κάνοντας κλικ στη φωτογραφία στο τέλος του άρθρου 
(οι φωτογραφίες προς το τέλος είναι "κουνημένες" λόγω έλλειψης καλού φωτισμού)

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):

Παναγιωτόπουλος, Σαντής Κ, Αγγελόπουλος, Ανέστης Β, Ψύλλος, Φατσης, Στραφιώτης Ν, Γβριήλ Ε, Λάβας (71΄ Θεοδώρου Α), Γοργομάτης Α, Καρακάξης Ν


Ευβοϊκός Γουβών:

Πλατιάς, Σελίμης Ν τΑ, Φλέβας, Ανέστης Χ, Στραφιώτης (82΄ Μπαλαγιάννης), Σελίμης Δ, Μπουλουγούρης, Σουρίλας, Γαβριήλ Α, Τουρέ, Βασιλείου



Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Κελεπούρης – Σέρρας