Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μακρυκάπα-Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς:Κόλλησαν στο μηδέν

Στο μηδέν έμειναν Μακρυκάπα και Α.Π.Κ.Ο. σε ένα παιχνίδι που είχε τις φάσεις κυρίως στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να τις εκμεταλλευτούν.
Με τη βροχή να πέφτει κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δύο αντίπαλοι παρά τη διάθεση που έδειξαν και το καλό ρυθμό που είχαν δεν βρήκαν δίχτυα παίρνοντας από ένα βαθμό.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 27΄ με το σουτ του Σίδερη να καταλήγει στην αγκαλιά του Αραβανή.
Ο Α.Π.Κ.Ο. απάντησε στις ευκαιρίες στο 33΄ με τον Ελευθερίου να κόβει στο σημείο του πέναλτι και το σουτ του Βαρσαμά να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
 Στο δεύτερο μέρος και κυρίως στην τελευταία μισή ώρα οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έφερνε κοντά στη νίκη.
Οι κεφαλιές των Σεχάι στο 73΄ και βουρδάνου  στο 78΄ μπορεί να ανησύχησαν τον Αραβανή δεν βρήκαν όμως εστία σε ένα δεκάλεπτο που η Μακρυκάπα είχε σαφή υπεροχή.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις να φύγουν με το διπλό τόσο όμως το σουτ του Μπασούκου στο 82΄ όσο και η προβολή του Προβή στο 85΄ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για το συγκρότημα του Δ.Αντωνόπουλου.
Ο Ν.Κιαπέκος μπορεί να μην είδε την ομάδα του να  κερδίζει είδε όμως πάθος και θέληση με τα δύο επιθετικά του ατού Μπαιμπάκη και Κουτσαβλή να μη μπορούν να βοηθήσουν λόγω τραυματισμού.
Από την άλλη πλευρά η Δροσιά σε δύο συνεχόμενες επισκέψεις στα Μεσσάπια φεύγει με τέσσερις βαθμούς φθάνοντας στους έντεκα συνολικά απολογισμός που σίγουρα τους  αφήνει χαρούμενους



Μακρυκάπα:Τζουβάρας Λέκκας Χασάνδρας Σεχάι Γκίκας Α. Μπασινάς Γκίκας Ν. Κουκούρας Μπαιμπάκης(25΄ λ.τ. Στούμπος Σ.) Σίδερης Βουρδάνος

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς:Αραβανής Δεληγιάννης Σεινταράσι Καρλατήρας Προβής Κάκιος Σουλιωτάκης Δουρδουβέλας Μπασούκος(90΄ Τζέμος) Βαρσαμάς Ελευθερίου Χ.(70΄Τουλίτσης)