Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλοι ήρθαν Δύστος και Νηλέας Νεοχωρίου

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Δύστου η ομώνυμη ομάδα και ο Νηλέας Νεοχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά τον αγώνα και κυριάρχησαν στο πρώτο 20λεπτο διάστημα που προηγήθηκαν στο σκορ και είχαν και δυο καλές ευκαιρίες, μετά το 20' οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές και έφτασαν και στην ισοφάριση.
Στο Β' ημίχρονο ο Δύστος ήταν πιο επιθετικός έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 89', αλλά και ο Νηλέας είχε μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις να κάνει την ολική ανατροπή.
Στο 3' ο Δύστος  είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Ηλία που απομάκρυνε με τις γροθιές ο Παπαχρήστος  η μπάλα έφτασε στον Κιούση και αυτός από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 5' ο Κιούσης δέχεται ωραία πάσα βγαίνει απέναντι από τον Παπαχρήστο και με πλασέ κάνει το 1-0.
Στο 14' δυνατό σουτ του Πιλάτη φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαχρήστου.
Στο 20' κεφαλιά του Ρουμελιώτη περνάει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Βασίλη Αντώνενα .
Στο 22' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Νηλέα.
Στο 24' σουτ του Τζόκα έδιωξε με δυσκολία ο Αντώνενας.
Και στο 36' έγινε το 1-1 όταν μετά από διώξιμο της άμυνας του Δύστου σε κόρνερ του Νηλέα οι φιλοξενούμενοι έκαναν νέα σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κέκης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αντώνενα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάϊντ.
Στο 50' ο Πηλιχός χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν σε παράλληλη σέντρα του Μαστροκώστα φάτσα με το τέρμα κλωτσάει αέρα... και στο 65' ο Κιούσης φεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια ο Παπαχρήστος, στο 70' πάλι ο Κιούσης πιάνει γυριστό σουτ που απομακρύνεται προ της γραμμής από τους αμυντικούς του Νηλέα.
Στο 86' κεφαλιά του Αντώνενα Γ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και φτάνουμε στα τελευταία λεπτά που οι 2 ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία, πρώτα οι γηπεδούχοι στο 89' όταν δυνατό σουτ του Αντώνενα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Παπαχρήστου και στις καθυστερήσεις
του αγώνα ο Μπονός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αντώνενα.

Διαιτησία: Βελέτζας, Κηρύκος - Καρράς.

Δύστος: (Σπίθας Γ - Ηλίας Π).
Αντώνενας Β, Τριανταφύλλου, Πέππας, Τσάλας, Μαστροκώστας, Αντώνενας Γ, Πιλάτης Απ, Ηλίας, Πηλιχός, Κιούσης, Φωτιάς (62' Πιλάτης Γ).



Νηλέας  Νεοχωρίου: ( Νικολόπουλος Δ).
Παπαχρήστος, Μάστορης,Κότσαρης Κ(78' Ζωντός), Τούντας, Μακρής, Ζωντός Γ, Δήμου(78' Μπονός), Κότσαρης Σ, Κέκης, Τζόκας, Ρουμελιώτης.