Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικηφόρα πέρασε ο Α.Π.Κ.Ο. από τη Καστέλλα

 Με 1-3 επικράτησε ο Α.Π.Κ.Ο. της Καστέλλας με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Οι φιλοξενούμενοι του Δ.Αντωνόπουλου παρουσιάζοντας αρκετά καλό πρόσωπο στην επανάληψη πήραν τη νίκη επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε καλό φεγγάρι.
Με το καλημέρα η Δροσιά άνοιξε το σκορ με δράστη τον Βαρσαμά ο οποίος με δυνατό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής  δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ζένελι.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την αποδοσή τους και στο 27΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με πλασέ του Δεληγιώργη έπειτα από εκτέλεση φάουλ.
Η Καστέλλα θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή στο 40΄ το πλασέ όμως του Βλάσση σταμάτησε στο δοκάρι του Αραβανή.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την αποδοσή τους και στο 65΄ ο Σ.Ελευθερίου έκλεψε τη μπάλα πασάροντας στον Χ.Ελευθερίου που με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Α.Π.Κ.Ο.
Τη νίκη για τους φιλοξενούμενους σφράγισε ο νεαρός Τζέμος στις καθυστερήσεις που και την επόμενη αγωνιστική θα πάει στα Μεσσάπια για να αντιμετωπίσει την Μακρυκάπα.


ΑΠΚΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ζενέλι, Μαρίνος, Οσμάνι, Τριανταφύλλου, Παυλίδης, Κάραλης, Δεληγιώργης, Κουβούσης, Βλάσσης, Α. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ: Αραβανής, Δεληγιάννης, Σεϊνταράση, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Σωκ. Ελευθερίου (85' Μαντζούνης), Σουλιωτάκης (65' Νάνος), Μπασούκος (75' Τζέμος), Βαρσαμάς, Χαρ. Ελευθερίου.