Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χτύπησε στο τέλος το Αυλωνάρι

 Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να φύγει το Αυλωνάρι από το Βατώντα επικρατώντας με 0-1 του τοπικού Αστέρα, παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα και με καλή κυκλοφορεία της μπάλας.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 3΄ με την κεφαλιά του Καράπα να φεύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σταθαρά.
Ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες στο 10΄ με τον Γιανουκάκο να πλασάρει από πλάγια θέση και τον Παππά να διώχνει πάνω στη γραμμή τη μπάλα που είχε πορεία προς στα δίχτυα.
Στο υπόλοιπο διάστημα ως την ανάπαυλα δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την κεφαλιά του Τσαγκού στο 68΄ να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 74΄ ο Κοτρώτσιος απέφυγε τρεις αντιπάλους με το αδύναμο σουτ όμως που επιχείρησε να καταλήγει στην αγκαλιά του Διαμανταρά.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες στο 79΄ λόγω αποβολής του Μαρμαρινού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στην αμέσως επόμενη φάση το Αυλωνάρι ευτύχησε να ανοίξει  το σκορ.
Ήταν η εκτέλεση κόρνερ από την αριστερή πλευρά η μπάλα έφτασε στον Κούρτη που έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσαγκός να τη στέλνει στα δίχτυα.
Το Αυλωνάρι κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που το ανεβάζουν στην βαθμολογία και του δίνουν ψυχολογικό αέρα εν όψη του επαναληπτικού με τον Ηρακλή.
Αστέρας Βατώντα: Σταθαράς Ντούκα Μαρμαρινός Κικίδης Γούναρης(89΄Μπασινάς) Κατόλης(57΄Χρόνης) Κοτρώτσιος Βλάχος(51΄Σίμωσης) Κηρύκος(66΄Χασάνλαρι) Γιανουκάκος Νεσίμι






A.Ο.Αυλωναρίου: Διαμαντάρας Κόκκος(81΄Μπρεγκανάκου) Παππάς Καρατζάς Κοκκάλας Καράπας(90΄ Δήμου) Καρλής(61΄Τσαλιαγκός) Τσαγκός Λαθουράς (78΄Περιβολάρης) Κούρτης Κωνστάντιος