Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καλύτερος ο Ταμυναϊκός 2-0 τον ΑΠΚΟ Δροσιάς

  Με νίκες συνέχισε στο Τσαρπάλειο ο Ταμυναϊκός καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΠΚΟ Δροσιάς και πέτυχε το 5Χ5 στην έδρα του.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στα πρώτα 20' αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν από το Α' ημίχρονο αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, στο Β' ημίχρονο ευτύχησαν να πετύχουν γρήγορο γκολ και να αποβάλουν το άγχος, πέτυχαν από στημένη φάση το 2-0  και γενικά είχαν τον έλεγχο και τις φάσεις στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε μια δίκαια νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν σαν στόχο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν το κατάφεραν για ένα ημίχρονο και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα αν ισοφάριζαν σε μια από τις λίγες, αλλά πολύ καλή ευκαιρία που είχαν στο 65'.
Στο 5' σουτ του Μάνου Αναστασίου έβγαλε σε κόρνερ ο Αραβανής.
Στο 24' σέντρα του Δήμου από δεξιά στον Τσούτση που σούταρε  πάνω από τα δοκάρια του Αραβανή.
Στο 35' σέντρα του Βρέττου λάθος απομάκρυνση της άμυνας η μπάλα στρώθηκε στον Μάνο Αναστασίου που από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 36' ο Τσούτσης εξ επαφής χάνει μοναδική ευκαιρία.
Στο 49' ο Μάνος Αναστασίου κάνει σουτ (τσαφ)που τελικά καταλήγει σε πάσα στον Λάμπρου ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία με ωραίο σουτ να κάνει το 1-0.
Στο 51' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπασούκου δεν ανησύχησε τον Μητακίδη.
Στο 63' είχαμε ατομική προσπάθεια και σουτ του Βρέττου άουτ.
Στο 65' η Δροσιά είχε την πολύ καλή ευκαιρία με τον Σεϊνταράσι να σουτάρει από κοντά και τον Φωτόπουλο με σωτήρια προβολή να απομακρύνει την μπάλα.
Στο 70' ωραία κίνηση και σουτ του Κρόκου μπλόκαρε ο Αραβανής.
Και στο 74' ο Μάνος Αναστασίου ( από τους κορυφαίους του αγώνα) εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά  και ο Τσούτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραβανή κάνοντας το τελικό 2-0.
Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ταμυναϊκός είχε δυο σουτ που κατέληξαν άουτ, το πρώτο με τον Λάμπρου στο 80' και το δεύτερο με τον Πομαρές στο 84'.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κωνστάντιος - Δάλλας.

Ταμυναϊκός ( Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Δήμου (62' Φωτόπουλος), Πιλάτης Λ, Κούτρας, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Παριανός(68' Κρόκος), Πομαρές, Λάμπρου(83' Πιλάτης Κ), Τσούτσης(75' Ποδαράς), Βρέττος.





ΑΠΚΟ Δροσιάς ( Δημ. Αντωνόπουλος):
Αραβανής, Νάνος, Δεληγιάννης, Καρλατήρας, Προβής(83' Σουλιωτάκης), Κάκιος, Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Μπασούκος, Βαρσαμάς, Ελευθερίου Χ.