Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς-Πανθηραικός: Ισοπαλία στο χωράφι

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχτηκε ο Α.Ο.Χ. με τον Πανθηραικό στο χωράφι του Δημοτικού γηπέδου της πόλης μας.
Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε τραγική κατάσταση οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο έχοντας τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν επιθετικά και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 11΄ με πλασέ του Γαιδαρτζή από πλάγια θέση.
Με τον Α.Ο.Χ. να έχει μπει μουδιασμένος στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν σε 1-2 περιπτώσεις να διπλασιάσουν τα τερματά τους..
Με το πέρας μισής ώρας παιχνιδιού η Χαλκίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 35΄ ο Ντελέκος εκτέλεσε το φάουλ με τον Χολέβα να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο με τον Πανθηραικό να ξεκινάει και πάλι καλύτερα.
Ο Κόντης στο 65΄ δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Σταυριανό να πέφτει στη δεξιά του γωνιά διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο τελευταίο τέταρτο ο Α.Ο.Χ. βγήκε μπροστά με τον Ντάμπο στο 80΄ να σουτάρει δυνατά και τον Διαμαντή να αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του.
Με την Χαλκίδα να ψάχνει το νικητήριο γκολ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν στην κόντρα κάτι που δεν κατάφεραν χάρη στον Σταυριανό ο οποίος ενέργησε σωστά όποτε χρειάστηκε.


Α.Ο.Χαλκίς: Σταυριανός Δούλος(68΄Σχίζας) Γιαλαμίδης Χολέβας Μπουζούρας Βέργος Ντάμπος (83' Πλούμης) Παπαδάκης (62΄Μπασινάς) Πατερίτσας Ντελέκος Σταματούκος(80΄Παλαιολόγος)

Πανθηραικός:Διαμαντής Κολέτσης Τσίγκρος (85' Πέκα) Αγοραστός Μπιρμπίλι Λούκα Κόντης (60' Κονσταντίνοφ) Μανιά Γαιδαρτζής (90' Συνοδάκης) Ντούμος (75΄ Βλάχος) Παληγεώργος