Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟ Ζάρητρα 2-1 τον Αγ Λουκά στο ντέρμπι του Νότου

Με σκορ 2-1 επικράτησε ο Α.Ο. Ζαράκων  απέναντι στον Α.Ο. ΑΓ. Λουκά, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, για τον 3ο όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μια άκαρπη υπεροχή, να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης το σκηνικό άλλαξε και πριν καν συμπληρωθεί το 46ο λεπτό, μετά από όμορφη σέντρα του Πέππα, ο Σπανός με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0.
 Στο 51ο λεπτό ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, με τον Ρέτσα να βγάζει το Δρίτσουλα μόνο του απέναντι από τον Καλλιοντζή, αλλά το πλάσε του πέρασε λίγο έξω.
Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το 2-0 για την ομάδα των Ζαράκων. Έτσι μετά από σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο ΜΑΗILAJ με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τζάνη.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μήπως και ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Έτσι στο διάστημα αυτό πέτυχαν  ένα όμορφο γκολ  με κεφαλιά του Σταμέλου στο 87ο λεπτό και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον ίδιο παίχτη τρία λεπτά νωρίτερα όταν έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας, διέσχισε μια κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πλάσαρε τον Καλλιοντζή με την μπάλα όμως να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.
 Έτσι το τελικό σφύριγμα του κυρίου Κασομούλη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.
AO Ζάρητρα: Κ Μεταξάς
Καλιοτζής, Μπουραντάς, Χουχούμης, Φαμπιόν, Λιώνης, Μαχιλάϊ,(92' Ντούνης),  Αποστόλου, Αγκαλίου, (93' Τοτός), Ελευθερίου, (86' Φαρρής), Πέππας, Σπανός.
ΑΟ Α. Λουκά: Γ Μπόκαρης
Τζανής, Ρέτσας, Τριτσώνης, Πιλάτης, Καρατζάς, (49' Σταμέλος),Μπιμπίκας, Τσάλλας, (81' Κιάτος), Κιούσης, Δρίτσουλας, (68' Καλαμιώτης), Μεταξάς Δ, Γιαννούλης.