Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακόμη σκοράρει ο Α.Ο.Ν.Α. 6-0 την Καστέλα.

 Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ο Α.Ο.Ν.Α. στο δεύτερο μέρος φιλοδώρησε με έξι γκολ την Καστέλλα έχοντας το απόλυτο των νικών στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές.
Με την Αρτάκη να είναι κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του Β.Ζέρβα στο πρώτο μέρος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη όμως έγινε πιο ουσιαστική επικρατώντας με το ευρύ 6-0 της Καστέλλας.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και στο 16΄ είχαν δοκάρι σε σουτ του Τσομπάνη.
Με την Αρτάκη να επιτίθεται κατά κύματα στο 35΄ ο Νικολάου με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ.
Η Καστέλλα από την πλευρά της δυσκολευόταν στην δημιουργία φάσεων με αποτέλεσμα ο Αγριόδημος να παραμένει θεατής στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος ο Κούκα στο 47΄ διπλασίασε τα τέρματα του Α.Ο.Ν.Α. εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Καραχάλιου στο σουτ του Καραντάκη.
Ο Γ.Μπασούκος προσπαθούσε από τον πάγκο να ξυπνήσει τους παίχτες του οι οποίοι εκτός κάποιων σπασμωδικών κινήσεων δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
Στο 75΄ ο Θωμάς σέντραρε με τον Καραντάκη να πετυχαίνει το όγδοο φετινό του γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Οι παίχτες της Αρτάκης στο 80΄ συνεργάστηκαν άψογα με τη μπάλα να αλλάζει αστραπιαία πόδια και τελικό αποδέκτη τον Λειβαδίτη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο των Τουρκοχωρίτη και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη δημιουργήθηκε το τελικό 6-0.

Α.Ο.Ν.Α.:Αγριόδημος Κολιόπουλος (80΄Πουρνής) Νάτσης Γεωργίου Θωμάς Μπελίτσος Νικολάου (70΄Τουρκοχωρίρης)Ζαχαρόπουλος Καραντάκης
Τσομπάνης(25΄λ.τ.Μπαλαμπάνης) Κούκα(75΄Λειβαδίτης)

Καστέλλα:Καραχάλιος Μαρίνος Οσμάνι(72΄Χρυσικός) Παυλίδης(46΄Παπαρούνης) Τριανταφύλλου Κάραλης Δεληγιώργης Αρχοντούλης(65΄Ξύγκης) Γραματικόγιαννης Δημόπουλος(70΄Βλάσσης)