Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χορταστικός αγώνας και νίκη για τον Ταμυναϊκό 3-2 τον Ελλήσποντο

Σε ένα παιχνίδι που είχε πέντε γκολ δύο δοκάρια και πολλές φάσεις ο Ταμυναϊκός έφυγε νικητής από τον Αγιο Ιωάννη (ο αγώνας έγινε εκεί για να προστατεύσει το φυσικό χόρτο στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου) καθώς επικράτησε του Ελλήσποντου Ν.Λαμψάκου με 3-2.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και είχαν τρεις καλές στιγμές και ένα γκολ στα πρώτα 15' όμως μετά το 1-0 και μέχρι το ημίωρο ο Ελλήσποντος έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και τελικά δέχτηκε  και δεύτερο γκολ με την λήξη του ημιχρόνου.
Στο Β' ημίχρονο το παιχνίδι είχε έντονες συγκινήσεις καθώς ο Ελλήσποντος που πάλεψε τον αγώνα έβρισκε τρόπους να μένει μέσα στο παιχνίδι αφού μείωσε σε 2-1 και αργότερα σε 3-2 και ο αγώνας πήρε μια άγρια ομορφιά μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ.Δανιηλίδη.
Γκολ και φάσεις:
Στο 1' ο Λάμπρου κλέβει την μπάλα έξω από την περιοχή του Ελλήσποντου πλασάρει τον Σπάχο ο οποίος απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια της φάσης έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 7' σουτ του Λάμπρου από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια του Σπάχο.
Στο 13' ωραίο σουτ του Πομαρές απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σπάχο.
Στο 14'  εκτέλεση του κόρνερ από τον Λάμπρου ,κεφαλιά του Κουτσαυλή και 1-0.
Στο 20' ωραία κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου στον Ντουλελλάρι που βγαίνει απέναντι από τον Γούναρη αλλά πλασάρει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Ταμυναϊκού.
Στο 28' από σέντρα σε εκτέλεση φάουλ του Ελλήσποντου ο Ρουμπής βρίσκεται στην καρδιά της άμυνας απέναντι από τον Γούναρη ολιγωρεί και χάνει μεγάλη ευκαιρία καθώς τον προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί.
Στο 34' σουτ του Κούτρα έξω από την περιοχή του Σπάχο κατέληξε άουτ.
Στο 45' πανέμορφο γκολ από τον Πομαρές που πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής έκανε δύο προσποιήσεις και με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Σπάχο κάνοντας το 2-0.
Στο 50' εξαιρετική απόκρουση του Σπάχο σε κοντινό πλασέ του Πομαρές.
Στο 51' σουτ του Βρέττου πάλι ο Σπάχο είπε όχι.
Στο 52' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουλελλάρι η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό αλλάζει πορεία και καταλήγει στην αριστερή γωνία του Γούναρη κάνοντας το 2-1.
Στο 55' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιλάτη η μπάλα καταλήγει στην δεξιά δοκό του Σπάχο.
Στο 65' απευθείας φάουλ του Λάσρι λίγο έξω από την εστία του Γούναρη.
Στο 76' ο Βρέττος πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έφυγε πλάγια και κλείστηκε από τους αμυντικούς.
Στο 80' ο Τσούτσης σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παριανός (μόλις είχε περάσει στον αγώνα)στην επαναφορά κάνει το 3-1.
Στο 82' ο Ντουλελλάρι με εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα στέλνει την μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του Γούναρη και κάνει το τελικό 3-2.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσούτσης βγαίνει σε κόντρα επίθεση και χάνει μεγάλη ευκαιρία καθώς είχε δύο συμπαίκτες του σε πολύ καλή θέση που περίμεναν πάσα αλλά αυτός σούταρε και ο Σπάχο τον σταμάτησε.
Στις καθυστερήσεις που ήταν συνολικά 7 λεπτά αποβλήθηκε από τον κ.Δανιηλίδη ο προπονητής του Ταμυναϊκού Γιάννης Καρβέλης για διαμαρτυρία.
Διαιτησία: Δανιηλίδης, Τσιφλάκος - Ρέτσας

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Γούναρης, Φωτόπουλος(46' Δήμου), Πιλάτης, Κουτσαυλής(79' Παριανός), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Πομαρές, Κούτρας, Λάμπρου(46' Ποδαράς 91' Λουκάς), Τσούτσης, Βρέττος.

 


Ελλήσποντος Ν.Λαμψάκου (Παναγιώτης Τοκπασίδης):
Σπάχο, Κορκόβελος(59' Κολιόπουλος), Κουτσαυλής(63' Μπατζελής), Κουσερής, Αυλωνίτης, Χύσκα, Ρουμπής, Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος(90' Μπασινάς), Λάσρι, Μπούρικας(72' Μπακλαγεμέζης).